טיול באירופה

טיול באירופה

אני מתכננת טיול תרמילאים באירופה. רוצה להתחיל באיטליה ולעלות צפונה. בקייץ הקרוב. אם אתם הייתים המקום מנעיין באירופה ספרו עליו.

maz

New member
../images/Emo91.gif צפון איטליה

בצפון של אגם Lago di Garda יש עיירה ששמה Riva. יש שם מרכז תיירות מצוין ובין השאר מחלקים שם מפות טיולים מפורטות של כל מסלולי הטרקים + אופני הרים + רכיבה שיש באזור צפון האגם. מפורט לגבי כל טרק מה המרחק בק"מ, ההבדל בגובה מתחילת עד סוף המסלול, כמה שעות בערך לוקח לסיים אותו ומהי רמת הקושי. חלק המטרקים הם של מס´ ימים ויש סימון גם לתחנות עצירה (Refugi) שיש בדרך. המסלולים עצמם מסומנים בצורה טובה (לפחות השניים שאני עשיתי). האזור עצמו מקסים, רגוע ומומלץ מאד. יש המון מידע באינטרנט על האזור. צירפתי כתובת אחת לדוגמא.

בלגיה מדהימה!

ארץ לא כל כך מוכרת, אבל יש המון מה לראות ולעשות, נופים מדהימים, אוכל מצוין, וכמובן גם השוקולד, מומלץ מומלץ מומלץ!

חיננית

New member
בבלגיה-? נופים מדהימים? מעניןןןןןןן

נכון שיש ברוז´ וגאנט הערים הישנות שנשתמרו וגם הכיכר בבריסך מלבבת .אבל נופים?בבלגיה. ארץ בדכ´ שטוחה וירוקה נעימה אבל לא ממש מדהימה לדעתי אם תשויי לנופים בארצות אחרות באירופה. שלא נשווה עם הסקנדינביה והפיורדים שהם באמת מדהימים.וסילחי לי מראש על הציניות?

אין לי כל כוונה לשכנע, את מפסידה מר

מראש. בלגיה ארץ מדהימה, פשוט לא כל-כך מוכרת. ולא, אני לא סולחת על הציניות.

אני מאד אוהבת את בלגיה

אבל פרט להרי הארדנים על אילו נופים מדהימים את מדברת? כי אני חוששת שההגדרה שלי ושלך ל"נוף" ו"מדהים" היא כנראה אחרת. אבל בלי קשר לזה אני בהחלט מסכימה שבלגיה מדינה לגמרי לגמרי מפוספסת בהיבט התיירותי וחבל לכל מי שלא מגיע אליה ולא רק בגלל השוקולד. אלא הערים העתיקות, איזור הארדנים, הנהרות, הירוק הזה מסביב כל השנה, פירות הים, והוואפל הבלגי האמיתי.

למעלה