טיול בארה"ב במרץ

ש א ק ט י

New member
טיול בארה"ב במרץ../images/Emo222.gif

בהחלטה מהירה נסגר שאנחנו נוסעים בשבוע הבא שבוע נהיה בכנס בניו אורלינס אח"כ שבוע בבוסטון ובאמצע אנחנו רוצים גם להכניס איזה טיול קטן לאנשהו והנה צרור קושיות - 1. אנחנו נוסעים עם שני ילדים - בת שנתיים וחצי ובן שבעה חודשים. יש המלצות למקומות נחמדים לבילוי עם תינוקות בערים האלו? 2. טיול נוסף - חשבנו לשכור קראוון ולטייל קצת עד שנגיע לבוסטון. אני לא בטוחה לגבי מזג האוויר ולגבי מקומות שאפשר לטייל בהם בדרך. מישהי מכירה? יודעת משהו? לינקים למישהו שיודע? שעשה בדיוק טיול כזה באותה עונה וחזר עם סיפורים ....? 3. מזג האוויר בבוסטון - אני מניחה שנהיה שם בסוף מרץ/תחילת אפריל - מה לובשים? איך מתנייעים? יש רכבת תחתית? תודה על העזרה

ש א ק ט י

New member
ועוד משהו

במידה ונראה שקראוון לא אפשרי לנו (הבהילו אותי שבעייתי למצוא בהתראה קצרה) מה אתם אומרים על אפשרות של שכירת ואן גדול ועצירה באתרי קמפינג בדרך לבוסטון?

../images/Emo66.gifמזג האוויר בבוסטון

לפי ההודעה שלך את נוסעת בשבוע הבא כך שמדובר בסוף פברואר תחילת מרץ. בכל אופן בבוסטון עד תחילת אפריל בד"כ עדיין חורפי וקריר אבל מקסים מבחינת הטבע. בגלל מזג האוויר הייתי ממליץ לך לנסוע לCape Code שנמצא על החוף ושם נעים יותר יחסית.

ש א ק ט י

New member
זמנים

נגיע לניו אורלינס בתחילת מרץ ונהיה שם לפחות שבוע. נראה שלא נשתמש בקראוון ופשוט נטייל באזור ואז נטוס לבוסטון נגיע לבוסטון בסוף מרץ אשמח לשמוע עוד על הטבע באזור בוסטון ועל CAPE CODE וגם על אתרי קמפינג וטיולים באזור ניו אורלינס

למעלה