טיול בארצות הברית

Tamo daleko

New member
טיול בארצות הברית

אנחנו משפחה עם שלושה ילדים, בני תשע, שש ושלוש. במהלך השנה הקרובה מתכוונים לצאת לטיול של 3-4 חודשים בארצות הברית. כיום אנחנו גרים באירופה ורגילים לטייל ברחביה ברכב הפרטי שלנו, דהיינו - להעמיס את כל הבית בבגז'
וליסוע. לכן, אנחנו חושבים לעשות את הטיול הגדול בארצות הברית בקרוואן. התכנון הוא בגדול מחוף לחוף, כאשר בהחלט ישנה אופציה לעשות את המערב, לטוס למזרח ולטייל שם, או להיפך. שאלת השאלות - לשכור או לקנות? אני מניחה שאם המחשבה היא לחלק את הטיול למערב ומזרח עדיף לשכור, לא? מצד שני, לאור אורך הטיול, אולי עדיף לקנות ולעשות מחוף לחוף? מה חשוב לבדוק בקרוואן? האם באמת ילדים יכולים להסתובב בו בזמן נסיעה (לא מסוכן?)

da f

New member
קצת חומר לקריאה ולמחשבה

אני מצרף לינק ליומן המסע שלנו באמריקה (טיול של חודשיים פלוס) הנמצא בבלוג שלי - "לטייל בקרוואן".. קראו, תעכלו, תחשבו, ותוכלו לחזור אלי עם שאלות כרצונכם. אשיב בשימחה. כרגע, אני רק רוצה לענות על השאלה עם לקנות או לשכור. התשובה היא בבטחון מוחלט - לטיול של עד ארבעה חודשים (ואולי גם יותר), לשכור. קניית קרוואן היא עיסוק בעייתי בפני עצמו שיגזול הרבה זמן ומשאבים ומצריך נסיון וידע בנושא. צריך לדעת מה לבדוק ולמה לצפות. בסופו של דבר, סביר שתקנו קרוואן פחות נוח ומודרני מזה שהייתם מקבלים בשכירות (כי החברות ההשכרה מחליפים כל שנה שנתיים וקרוואנים ממודלים אלה, גם משומשים, עולים המון). ואחר כך יחזור כאב הראש מחדש - למכור אותו. ואם יתחייבו מראש לקנות אותו מכם באותו מקום בו רכשתם אותו - כמובן שיהיה הפרש מחיר ניכר בין הקנייה והמכירה, ואינני בטוח שלא תפסידו מכל העסק. מה חשוב לבדוק בקרוואן תוכלו לדעת מקריאת הכתבות בבלוג. ולא. ילדים לא יכולים להסתובב בו בזמן הנסיעה. כשנוסעים, יושבים חגורים. אחרת זה מסוכן כמו בכל רכב אחר. דוד פרנקל

טיול לארה"ב

נסו לשקול את המסלול הבא(יש להתחשב בתאריך ההחלה ובמזג האוויר) מיאמי לעלות לכיוון ניו יורק - כשלושה שבועות עד חודש מניו יורק לכיוון מערב דרך הניאגרה \ מינאפוליס\ביג הורן\ילוסטון \ גליישר פארק\קלגרי\בנף\ג'ספר\ונקובר- בערך 45 יום מונקובר לונקובר איילנד\ סיאטל\כל הכביש המערבי עד סאן דייגו כשלושה שבועות מסן דייגו לגראנד קניון\ארצ'ספארק\ ציון פארק\ לאס וגס עוד שלושה שבועות עד חודש. לגבי השכרה או קנייה-אל תחשבו אפילו לקנות (כפי שמתואר כאן בפורום במספר הודעות קודמות)

למעלה