טיול בדצמבר,הצעות?

KittnPaws

New member
טיול בדצמבר,הצעות?

רציתי לעשות לחבר הפתעה לכבוד שנת החברות ולקחת אותו לאנשהו רומנטי בארץ אבל הוא פתאום יצא עם הרעיון של לטוס לחו"ל, חשבתי חשבתי, יש לנו אולי סופשבוע בשביל כל העניין, ובדיוק בין הכריסמס לסילבסטר (בערך ה- 27 לחודש) אבל לאן כבר אפשר ללכת שקרוב נחמד ולא ממש ממש ממש ממש מתים מקור (או אולי לא מתים רק קצת סובלים מהיפותרמיה). אנו זקוקה להצעות ומהר כי צריך לתכנן ולקנות כרטיסים.

lady_anne

New member
קרוב זה תורכיה?

תמיד אפשר לנסוע לאחד ממלונות הפאר במחיר 99 דולר או משהו דומה ולהתפנק כל הסופ"ש על מסאז´ים ושאר פינוקי גופנפש. בכדי לא למות מקור בעונה הזו צריך לנסוע לאיי סיישל או דרום-אפריקה וזה קצת צפוף בשביל סוף שבוע. ואפרופו השרשור שמתנהל פה במקביל - מה עם מצפה רמון או ים המלח? גם קרוב, גם לא מתים מקור, גם פינוק ברמה. טיול נעים.

KittnPaws

New member
קרוב זה אירופה

רגלי לא תדרוך בתורכיה. חשבתי בהתחלה על נופש בארץ אבל האמת, אני רוצה מקום שאני לא יצטרך לשמוע עברית, או לשמוע חדשות, או שיוכלו להשיג אותי בטלפון לא משנה כמה אני אתחבא, כמה שאני אוהבת את נופי הארץ, אני ממש לא מחוברת לתושביה ולמנטליות שלה. אמסטרדם קרה מידי? הבנתי שאולי דרום ספרד זה אופציה, היית שם אולי?

lady_anne

New member
אבל באירופה קרררררר

למרות שבאמסטרדם לדלג מבית קפה אחד למשנהו נחשב לענ"ד בילוי שווה בכל עונה שהיא. בספרד לא הייתי אבל את יכולה להתייעץ עם דניסטאר מיודענו שוודאי ישמח לעזור. ושאלה אחרונה סתם בגלל הסקרנות : למה את לא דורכת בתורכיה?

KittnPaws

New member
ובכן

כנראה שניסע לאמסטרדם וכבר נבלה שם את הסילבסטר למה אני לא הולכת לתורכיה? כי כל עם ישראל ואישתו הולכים לשם, נכון, גם לאמסטרדם הם הולכים, אבל בד"כ רק הצעירים יותר. ובכלל אין לי חיבה למדינה, משום מה היא פשוט לא בסדר עדיפויות שלי, אולי בגלל שההורים שלי נשבעים לפיה וזה יצר לי אנטי אולי בגלל שיש מקומות כל כך הרבה יותר יפים. אם זה היה נתון לשיקול דעתי בכלל גם לא הייתי הולכת לאמסטרדם, קשה לי עם "ערים גדולות" אני יותר ילדת כפר, סיציליה נשמעה לי חביבה אבל החבר הטיל וטו. ואולי סתם, בלי סיבה.

למעלה