טיול ביום שישי ??

tiranm1

New member
טיול ביום שישי ??

די, בא לי לרכוב עם החברים כאן. לגוון קצת את הרכיבה ולהכיר את הנפשות הפועלות. מי רוכב בשישי או שבת אחה"צ ?? אני גר ליד כפ"ס, אז איזור השרון/מרכז מועדף אבל אפשר גם קצת רחוק יותר. אז יאללה.... תחשפו תוכניות....

tiranm1

New member
שמע... הגלבוע בתכנית שלי....

בפעם הבאה שאני בצפון וזה יהיה בקרוב, אני לוקח את האופניים ובא לרכוב איתך. התחייבות !!! תודה בכל אופן.

timon1

New member
הבטחות הבטחות...

אני פה כמעט כל סופ"ש, תן התרעה קלה שניקח אותך בחשבון.

amir lev

New member
טיול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo124.gif|V

אשמח לטייל מחר בבוקר מוקדם בלבוע-אמיר לב-פלפון-051783235

תשמע...

אני קצת מוגבל בימים אלה, בגלל התינוק החדש, אבל אני מת לרכב, ושישי אחה"צ, באזור שלנו, נראה לי שאני אצליח להתארגן. עכשיו קצת מוקדם לקבוע, אבל נראה מחר.

tiranm1

New member
מוקדם ?? זה מחר.......

נו טוףףף, אני יודע מה זה תינוק חדש בבית. אז קודם כל
. ונהיה בקשר מחר.... נבחן את האפשרויות.

רֶשֶף

New member
../images/Emo41.gif שישי אחה"צ - סיור גישוש ../images/Emo41.gif

נכון לעכשיו אני זומם ליום שישי סיור להכרת השטח לסביבת דרום הכרמל (מוחרקה,אליקים, בת שלמה, כרם מהר"ל, גבעות טלימון... המתחם המדוייק עדיין לא סופי). המטרה - להכיר את האיזור ולנסות למצוא בו שבילים מעניינים. אופי הרכיבה - בניגוד לטיול, אשר מקדימה לו עבודת הכנה, לימוד השטח וקביעת מסלול, לסיור הגדרתי מסלול כללי בלבד, כאשר המטרה לסטות ממנו, לתור שבילים צדדיים ולהחליט אם לחזור אליו או להמשיך עפ"י התחושה. במצב כזה של חוסר ודאות יתכנו בהחלט מצבים של שבילים לא רכיבים, טיפוס קשה, קיצורי דרך, חציית מכשולים וכד'. ציפיות - נדרשת הכנה נפשית לרכיבה לא קלה, הרבה עליות "מיותרות", ממצאים מאכזבים, קטעי הליכה פה ושם, "בזבוז זמן" וכיוצא באלו סופרלטיבים, שגורמים לרוכב ה"תכליתי" לאבד מצב רוח
אני מקצה לעניין 3-4 שעות ומכיוון שהדימדומים משתלטים כבר בסביבות 19:15 אני שואף לתחילת תנועה בסביבות 15:00-15:30 לכל היותר. נוכח האמור לעיל ברצוני להבהיר: א. אין לראות בהודעה זו הזמנה גורפת או הזמנת להצטרפות בכלל. אני חוזר - לא מדובר על "טיול" במובן הרחב של המילה. ב. אופי הרכיבה המתוכנן אינו מיועד לרוכבים מתחילים ו/או רוכבים שהמושג "טכני" לא עושה להם נעים בבטן (אתכם הסליחה). ג. אשמח לגלות רוכבים הרפתקנים, אמיצים, סקרנים אך זהירים מתייצבים במקרה בנקודת ההתחלה (שאפרסם בהמשך) ומדוושים במקרה לאותו כיוון שאני מדווש. ד. הצעה מפתה אחרת עד מחר בבוקר עשויה לגרום לי לזרוק את כל התוכניות הגרנדיוזיות וללכת לטפס על... הגלבוע למשל (אהמממ... זו רק דוגמה...) נפגש בשבילים, כפי הנראה.

רֶשֶף

New member
אז לפחות תשאיר סימני דרך

שנדע איפה הסינגלים השווים באמת ואיפה לא כדאי להכנס
הייתי שמח לעשות את זה בבוקר, אבל אחרי 3 שעות שינה אתמול בלילה ותכנון להיות ער הלילה עד לפנות בוקר, יש סיכוי שאני לא אמצע סינגל גם אם הוא יהיה ברוחב של כביש 6. יש מצב שתדחה לאחה"צ?

רֶשֶף

New member
חשבתי שציניות זה הבייבי שלי ../images/Emo13.gif

בעקרון אתה צודק. אני שונא סלקציות. איך שלא תסתכל עליהן, הן מקוממות. (הנה, אתמול בלילה למשל, כמעט לא רצו לקבל אותי לרכיבה, אחרי ששמתי על הראש את ה-Para-Chute. טענו שאני אקסטרימי מדי
) אבל מה לעשות, יש אנשים, שלא מעריכים נכון את היכולות שלהם ואם אני אגרום להם לסבול או לאנשים אחרים לסבול בגללם, זה לדעתי עוד פחות הוגן. אני מציע שנעזוב את הפילוסופיה ונצמד לנוהל הרגיל - שלח לי מסר כדי שאני אדע שמתאים לך ואתה מעוניין ואוכל לעדכן אותך ברגע שהפרטים האחרונים יהיו סגורים. (ותבטיח לא להתרוצץ לי בין הגלגלים כל הזמן ולא לעלות ולרדת כל עליה 5 פעמים. אמנם "אנרג'ייזר", אבל באמת יש גבול לכל תעלול
)

eliavt

New member
רשף יש אפשרות לקבל נקודת התחלה..

משוערת ? אתה יודע אולי במקרה ושוב רק במקרה אני גם יהיה שם
אליאב

shl17

New member
אם במקרה תעלה מאסם יוקנעם

במפגש עם הדרך הרחבה שעולה למוחרקה במקום לסוע עליה נסה לעלות דרך הגבעה שתהיה מולך מלאה בשבילים צרים טיפוס לא פשוט אנחנו עלינו שם בשבוע שעבר עד שהשותף שלי החליט לשבור את המזלג האחורי לקראת סוף העליה משם ניתן להתחבר לשביל האדום שיורד מהמוחרקה לחירבת כרך בסינגל יפה וטכני

ariem6

New member
טיראן,קח אותי בחשבון

הי, הרבה זמן לא התראינו. היום אחר הצהריים מתאים מאוד. צור קשר. 055788354 אריה

tiranm1

New member
אכן אריה.... Long Time ....

אז בגלל שאין עם מי לרכוב במסלול אחר ובגלל אילוצי משפחה/הורים/ילדים... אז.... ירקון !!! בשעה 15:45 נפגשים בחניון מס' 3 של הדר יוסף (הכי קרוב לקניון איילון). תחילת תנועה מזרחה - 16:00 !! לא לאחר !! מי שרוצה לחכות מתחת לגשר מוזמן אבל עדיף להתחיל יחד. פנימית ספייר חובה !!! יש מלא "נינג'ות" עכשיו..... יאללה מי בא ?? ** אריה, אתה ברשימה....

אני אצטרף, אבל לא נמאס מהירקון ?

במיוחד שהוא מלא קטעים חוליים מעצבנים בתקופה הזו. חשבתי לתת קפיצה לבן שמן, להיזכר בשביל מה יש פלטה קטנה באופניים... אבל אני אצטרף גם לירקון.

tiranm1

New member
מבטיח לך שלא תוריד רגל .......

"נדלג" על החול.... ולגבי הפלטה הקטנה.... נתכנן את הרכיבה הבאה תוך כדי התחפרות...

למעלה