../images/Emo41.gif שישי אחה"צ - סיור גישוש ../images/Emo41.gif
נכון לעכשיו אני זומם ליום שישי סיור להכרת השטח לסביבת דרום הכרמל (מוחרקה,אליקים, בת שלמה, כרם מהר"ל, גבעות טלימון... המתחם המדוייק עדיין לא סופי). המטרה - להכיר את האיזור ולנסות למצוא בו שבילים מעניינים. אופי הרכיבה - בניגוד לטיול, אשר מקדימה לו עבודת הכנה, לימוד השטח וקביעת מסלול, לסיור הגדרתי מסלול כללי בלבד, כאשר המטרה לסטות ממנו, לתור שבילים צדדיים ולהחליט אם לחזור אליו או להמשיך עפ"י התחושה. במצב כזה של חוסר ודאות יתכנו בהחלט מצבים של שבילים לא רכיבים, טיפוס קשה, קיצורי דרך, חציית מכשולים וכד'. ציפיות - נדרשת הכנה נפשית לרכיבה לא קלה, הרבה עליות "מיותרות", ממצאים מאכזבים, קטעי הליכה פה ושם, "בזבוז זמן" וכיוצא באלו סופרלטיבים, שגורמים לרוכב ה"תכליתי" לאבד מצב רוח
אני מקצה לעניין 3-4 שעות ומכיוון שהדימדומים משתלטים כבר בסביבות 19:15 אני שואף לתחילת תנועה בסביבות 15:00-15:30 לכל היותר. נוכח האמור לעיל ברצוני להבהיר: א. אין לראות בהודעה זו הזמנה גורפת או הזמנת להצטרפות בכלל. אני חוזר - לא מדובר על "טיול" במובן הרחב של המילה. ב. אופי הרכיבה המתוכנן אינו מיועד לרוכבים מתחילים ו/או רוכבים שהמושג "טכני" לא עושה להם נעים בבטן (אתכם הסליחה). ג. אשמח לגלות רוכבים הרפתקנים, אמיצים, סקרנים אך זהירים מתייצבים
במקרה בנקודת ההתחלה (שאפרסם בהמשך) ומדוושים
במקרה לאותו כיוון שאני מדווש. ד. הצעה מפתה אחרת עד מחר בבוקר עשויה לגרום לי לזרוק את כל התוכניות הגרנדיוזיות וללכת לטפס על... הגלבוע למשל (אהמממ... זו רק דוגמה...) נפגש בשבילים, כפי הנראה.