טיול ביפן ליותר משלושה חודשים

Orpi1

New member
טיול ביפן ליותר משלושה חודשים

אני מתכנן לטוס ליפן ל - 3 חודשים של קורס אפייה ואז הייתי רוצה להמשיך ולטייל שם למשך חודשיים נוספים. בשביל הקורס אני יכול להיכנס ללא ויזה אבל בשביל המשך הטיול אני אצטרך ויזה או להיכנס ולצאת.
למישהו יש ניסיון עם הוצאת ויזה לטווח ארוך או לצאת ולהיכנס למדינה בשביל להאריך את תקופת השהייה?

קורס אפייה?

אפייה יפנית מסורתית?

לצאת ולחזור - קל מאוד דרך קוריאה. (וגם מומלץ)
חשוב לזכור שיתכן וצריך להראות: יכולת כלכלית, תכנון טיול (הזמנת מקומות לינה, תחבורה וכד'), כרטיס יציאה מיפן לאחר 3 חדשים נוספים, אישור על השהות הראשונה שהיתה לקורס.
אם יש לך חברים/תכיר חדשים- כתובת שלהם כערבון ליושר יכולה לעזור. (+ מכתב שמארחים אותך וכד')

ויזה ארוכה, עד כמה שזכור לי, לרוב ניתן לקבל רק אם יש לך סיבה (לימודים/עבודה). במקרה שלך, אפשר לנסות לנסות לשאול דרך השגרירות היפנית אם יש להם אפשרות לעשות מראש (ואז- להביא מלא אישורים. יש את הפרוט באתר של השגרירות)

Orpi1

New member
האמת שאפייה צרפתית קלאסית.

זה פשוט מסתדר לי עם הטיול-אחרי-צבא שאני רוצה לעשות ביפן.

שילוב מענין

אין ספק שהם אלופים בכל דבר שהם עושים,
אבל בלי צרפתית ברקע- הכל ניטעם אחרת.

בהצלחה

semuelf

New member
יש לך דרכון אחר?

בעלי דרכונים אירופיים יכולים להאריך את השהות ל-6 חודשים בויזת תייר.

mishel s

New member
אתה לא יכול להכנס ללא ויזה.

אף אחד לא יכול.
למזלך, לישראל (ומדינות אחרות) יש הסכם עם יפן ולפיו אתה תקבל ויזת תייר לשלושה חודשים כשתנסה להכנס, גם אם לא הכנת ויזה מראש. זה לא אומר שאתה נכנס בלי ויזה, זה רק אומר שאתה מקבל אותה בשדה התעופה כשאתה מגיע ליפן.
&nbsp
בתור ישראלים הויזה האוטומאטית שלנו היא לשלושה חודשים ללא אפשרות להאריך .
אם אתה רוצה לנסות את מזלך אתה יכול לצאת לקוריאה ולחזור אחרי שבוע ולראות מה יקרה.
סביר שזה יעבוד אבל אם זה לא יעבוד, אין לך על מה להתלונן, זכותם לא לאשר לך אם כרגע יצאת מהמדינה ואתה שוב חוזר.
&nbsp
אם יש לך אזרחות נוספת, אפשר לבדוק מה ההסכם של המדינה הנוספת עם יפן לגבי ויזה.
לי למשל הייתה את האופציה להאריך לחצי שנה ללא יציאה מיפן.
&nbsp

Orpi1

New member
אין לי דרכון אחר, רק הישראלי.

אולי אני אנסה להוציא ויזה מהסוג שהם קוראים לו General visa: Cultural activities. אני לא מצליח כל כך להבין מהאתר של השגרירות אבל מה המסמכים שצריך בשביל זה. אני אנסה לברר עוד.

תודה על העזרה בכל מקרה.

למעלה