נונה נונה שלי
New member
טיול ביפן 18 יום- עזרה בתכנון
היי, אנחנו נוסעים לטיול של 18 ימים נטו ביפן, הורים ופעוטה בת שנה וחצי.
יצא לנו ספונטני (כמה שיכול להיות בטיול ליפן..) ואנחנו יוצאים באמצע תקופת החגים הקרובה וחוזרים באוקטובר.
אני מנסה להרכיב טיול שיהיה באיזי ובסבבה ובכל זאת להספיק לראות מה שאפשר..
הזמנתי כבר לינה ל-6 הלילות הראשונים בטוקיו (בצ’יודה, זה נחשב טוב?), שמהם נצא לטיולי יום בהתאם ליכולותינו ומזג האוויר, ואני לא יודעת איך להרכיב את שאר הטיול.
השיקול הכי חשוב לנו הוא שהנסיעות בין יעד ליעד יהיו כמה שיותר קצרות (בכל זאת, ילדה אנרגטית מאוד בת שנה וחצי), ושיהיה לפעוטה עניין כלשהו באתרים. וגם לינה נוחה במיקום טוב כמובן.
אלה היעדים האופציונליים להכניס לטיול: טוקיו, קיוטו, נארה, מיאג’ימה, הירושימה (?), אוסאקה (?), טאקאימה, ניקו, האקונה, קמקורה, דיסנילנד טוקיו.
מה יתאים לדעתכם לאופי הטיול שלנו, באיזה סדר אתם מציעים, ואיך בדיוק עובד הJRP??
והאם כדאי לנו בכלל להזמין אותו ולכמה זמן? (וכמה זמן מראש ואיפה?)
אשמח מאוד מאוד לעזרה כי למרות שאני קוראת המון על יפן אני ממש מבולבלת!!
**נוחתים וגם חוזרים מטוקיו
היי, אנחנו נוסעים לטיול של 18 ימים נטו ביפן, הורים ופעוטה בת שנה וחצי.
יצא לנו ספונטני (כמה שיכול להיות בטיול ליפן..) ואנחנו יוצאים באמצע תקופת החגים הקרובה וחוזרים באוקטובר.
אני מנסה להרכיב טיול שיהיה באיזי ובסבבה ובכל זאת להספיק לראות מה שאפשר..
הזמנתי כבר לינה ל-6 הלילות הראשונים בטוקיו (בצ’יודה, זה נחשב טוב?), שמהם נצא לטיולי יום בהתאם ליכולותינו ומזג האוויר, ואני לא יודעת איך להרכיב את שאר הטיול.
השיקול הכי חשוב לנו הוא שהנסיעות בין יעד ליעד יהיו כמה שיותר קצרות (בכל זאת, ילדה אנרגטית מאוד בת שנה וחצי), ושיהיה לפעוטה עניין כלשהו באתרים. וגם לינה נוחה במיקום טוב כמובן.
אלה היעדים האופציונליים להכניס לטיול: טוקיו, קיוטו, נארה, מיאג’ימה, הירושימה (?), אוסאקה (?), טאקאימה, ניקו, האקונה, קמקורה, דיסנילנד טוקיו.
מה יתאים לדעתכם לאופי הטיול שלנו, באיזה סדר אתם מציעים, ואיך בדיוק עובד הJRP??
והאם כדאי לנו בכלל להזמין אותו ולכמה זמן? (וכמה זמן מראש ואיפה?)
אשמח מאוד מאוד לעזרה כי למרות שאני קוראת המון על יפן אני ממש מבולבלת!!
**נוחתים וגם חוזרים מטוקיו