טיול ביפן

FR12

New member
טיול ביפן

קומבאווה!

האם מישהו יכול לכוון אותי לחברות \ מדריכים של הוצאת טיולים מאורגנים ליפן. לא מחפשת את החברות הגדולות כמו פגסוס או אופיר-טורס, מחפשת מישהו שיוכל לעזור לי בטיול מותאם לצרכי \ רצונותיי.

אריגטו!

רזאי

New member
קרובי משפחה עשו כזה דבר

לפני כמה וכמה שנים עם איילת אידלברג. הם היו מאוד מרוצים, ואפילו החליטו לקחת אותה איתם כמדריכה צמודה.
אפשר לבדוק אם היא עדיין עושה דברים כאלה.
כשחברים אחרים נתנו לי שלל חוברות של טיולים מאורגנים ליפן של חברות ישראליות, מאוד לא התרשמתי. אני זוכרת לטובה רק את הטיולים של החברה ללימודים גאוגרפים ז"ל.

FR12

New member
תודה

איילת הפנתה אותי לעוד מדריך וגם הוא כבר לא עוסק בכך.

האם מישהו אחר יכול לעזור \ לכוון? כל מי שיצא לטיול ביפן עשה זאת באופו עצמאי? בלי הכוונה?

רזאי

New member
מצטערת. אנחנו גרנו שם לצורך לימודים.

לא היינו תיירים.

herouth

New member
תראי, יש את "יפן חוויה אחרת" של איילה דנון

שמארגנת טיולים ספציפית ליפן.
&nbsp
http://www.explorejapan.net/
&nbsp
מעבר לזה, קשה להמליץ מכיוון שבאמת מרבית האנשים בפורום שהיו שם, נסעו עצמאית אחרי קצת מחקר אצל חברים, Lonely Planet וכו', או נסעו עם מטרות ספציפיות שאינן תיירות "רגילה".
&nbsp

Tenguy

New member
לא הבנתי אם מדובר בטיול עצמאי או בטיול מאורגן מותאם לצרכייך

תנסי לברר מול איילה דנון .... מעולם לא הצטרכתי לעזרתה או לעזרת מדריכים אחרים, כי פשוט פתחתי ספרי טיול (Lonley Planet & Fodors) ולמדתי כל מה, איך, כמה ואיפה .... ופשוט טסתי ונהניתי
יפן מאד מערבית ומסודרת ומארחת למופת מליוני תיירים מכל העולם, כך שאפשר להזמין מלון מן הארץ באינטרנט ולהסתדר ללא חשש בכל המקומות המתויירים ביפן.

בתור אחד שהיה כבר 4 פעמים ביפן - ממליץ לפנות פעם בשבוע יום פנוי אחד רגוע. לא מומלץ לדחוס נסיעות והתרוצצויות ללא הפסקה יום אחר יום...

semuelf

New member
יש גם את Liat Luft-Morito

שמעתי דברים טובים עליה כמדריכת טיולים.

anigodin

New member
טיילתי ביפן לבד פעמיים בארגון עצמי

בפעם הראשונה לפני שנתיים ובפעם השניה ממש עכשיו. חזרתי ביום חמישי האחרון...

לדעתי אם יש לך גישה לאינטרנט, הגיון בריא וקצת תושיה, תוכלי לארגן לעצמך טיול נהדר ביפן בלי צורך בעזרה של איש מקצוע (שלא תמיד ברור מה הרקע שלו).
&nbsp
מה אני עשיתי כדי להכין את הטיול:
- קניתי ספרי טיולים על יפן.
- קראתי כל פיסת חומר שיכולתי מאתרים שונים על יפן. ישנו אתר שנקרא Japan Guide שמיועד למי שרוצה לטייל ביפן (וגם לגור בה). יש בו כמויות מידע אדירות על מה כדאי לראות והצעות טובות לשלד של טיול לפרקי זמן של עשרה ימים ומעלה. מאוד שימושי.
- נעזרתי בחברים שטיילו ביפן. הצקתי להם באינסוף שאלות.
- נעזרתי בפורום הזה. יש פה כמה אנשים שחיו ביפן כמה שנים ויכולים לתת עצה שימושית.
- נעזרתי בקבוצת 'מטיילים ביפן' בפייסבוק. חלק גדול מחברי הקבוצה טיילו ביפן לפחות פעם אחת או חיו שם ושמחים לסייע.
&nbsp
אם את צריכה עזרה, אני מוכן לסייע בשמחה.
כתבי מסר אישי ונמשיך משם.

למעלה