טיול בכרמי יוסף

The Road Ranner

New member
טיול בכרמי יוסף

אתמול, אור ליום שישי, קבענו לרכוב בסינגלים בכרמי יוסף. תמר (תמר בייק), שלומי (הארי פלונטר), מתי ברוזה אורנה, אלון (יואכים פרסבל)ואני. אורנה ואלון הגיעו באיחור (אלון נתקע בדרך בלי דלק...) רכבנו בסינגלים וחוץ מהנפילות של תמר ומתי, הכל עבר בשלום. פגשנו בדרך את זאב וקבוצת הזולה. החלפת שלום שלום הדדי והמשכנו לרכוב. ארז (בעל אופני הטיטוס) המשיך איתנו. ואז....... תמר ואורנה גילו פטריות! הן ירדו מהאופניים והחלו ללקט אורניות! (ואני חשבתי לתומי שבאנו לרכוב.....) שני עלמות החמד פשוט היו מסוממות מריח האורניות. הן הפכו כל שיח וכל אבן וקריאות השימחה למראה הפטריה הנחשקת, הגיעו עד קצה היער. כל אחת חזרה עם שקית ענקית ומלאה. בקיצור, היער מלא באורניות. בקשר למתכונים, אולי אורנה תנדב... ואילו אנחנו, אכלנו קלמנטינות אצל תמר...

The Road Ranner

New member
והחשוב, שכחתי...

תודה לכל המשתתפים. היה אחלה של טיול. לי בכל מקרה, היה ממש כייף.

etal2

New member
היה נחמד

אני ערקתי אתמול מהטיול של קבוצת הזולה בכרמי יוסף אל הקבוצה של רן רק כדי לגלות לדאבוני אחרי 10 דקות שהם בכלל לא רוכבי אופניים אלא באו לעסוק בקטיף
בכל זאת הספקנו כמה סינגלים קצרים ואכלנו קלמנטינות אצל תמר. היה נחמד להכיר אנשים חדשים שקודם היו בשבילי רק שמות בפורום. תודה לכולם ארז

The Road Ranner

New member
ארז, בפעם הבאה רכיבה נטו?

אפשר גם רכיבת כושר באיזור מגורינו. ובקשר לקטיף, אני מחכה למתכונים. אחרי זה, אגיד אם היה שווה לחכות באמצע הסינגל... (אורנה, לתשומת ליבך...). בכל מיקרה, צור קשר.

המלה "קבוצה" אכן קיבלה משמעות שונה

המלה "קבוצה" אכן קיבלה משמעות שונה אתמול בכרמי יוסף. כולם התערבבו עם כולם שם בסינגלים, רוכבים, אופנוענים ומלקטות... היה דומה קצת למפגש פורום. בהחלט רכיבה באוירה מיוחדת. בצירוף רכיבת הכביש לנתב"ג כדי להביא דלק אחרי שנתקעתי בדרך, זו היתה בהחלט רכיבה יוצאת דופן.

מוטב מאוחר מאשר עף פעם לא

אכן תודה לרן על הארגון והדרבון הכירו לי בפעם הראשונה את כרמי יוסף ומר אני אגיד מקום מדהים ראיתי את הנרקיסים שלדעתי פרחו מוקדם רקפות כמובן סחנגלים מלאי אנדרנלין לרוכב ברמתי וגם חזרנו קצת לתקופת האבן שבה הגברים היו יושבים יחד צועקים צעקות מתכננים מה הם הולכים לעשות בזמן שהנשים מלקטות. כל הטכנולוגיה והקידמה הביאו אותנו לאותו מקום בדיוק (נו טוב כמעט בדיוק אורנה היתה חמושה בלדרמן נוצץ שנראה לי שלא היה קיים אז)

alonaski

New member
אה-הא!!!!!!!!! מזימת קונספרציה../images/Emo70.gif

איזה תמים אתה, רוד-ראנר...
הרי ברור שהן לא "התפתו-על-אם הדרך" לקטוף את האורניות... אחרת... מאיפה המציאו פתאום יש-מאין = שקיות עבורן?!?!!?!?
הא?!?!? הא?!?!!?
הן תכננו זאת מראש!!!!! (כך נראה לי בכל אופן...
) וחוצמיזה.... אם אתה מזכיר את עלמות החמד הנ"ל... אז בטח התכוונת ל:שתי עלמות החמד... (כי רשמת: "שני" ואז... זה מעלה תהיות לגבי מינן/ם של השתיים/שניים...
)
לתשומת לבך!

The Road Ranner

New member
אלונה, תמים? בעצם אולי... ../images/Emo9.gif

הרי היה עלי לנחש זאת מראש. תמר, כתושבת כרמי יוסף, מכירה כל שביל ביער, ואת כל אוצרות היער בינות לצמחים ותחת האבנים. ואורנה כמובן שמפליאה בידיעת צמחי התבלין...
מזימה? תכנון מוקדם? נו, שיהיה. כל זה מתגמד נוכך החוויה שבטיול!
אבל לא על זה אני מקונן. גם תמר, וגם אורנה, שתי עלמות החן והחמד, סיפרו שאכלו מעדנים העשויים מאורניות. ואפילו מתכונים הן לא סיפקו!!!

Zeev Kovalsky

New member
וואללה ../images/Emo66.gif

זה כיף להפגש בשבילים! אהבתי את המגינים שלך. האמת שהיינו קבוצה של 11 איש ו-3 מתוכם חברי זולה המכובדים. (Distinguish Zula Members) בכל מקרה אנו המשכנו לעוד סינגלים ובדרך חלקנו עשינו ירידה מאתגרת ביותר הכוללת שני דרופים רציניים מאוד. (הכל עבר בשלום). כמו כן רכבנו את היער לרוחב דרך הסבך, סטייל השרדות נוסח דרום אמריקה. אז ארז, כנראה לא עשיתה החלפה כדאית, לא נורא, לפחות נהנתה מן האורניות ואנחנו לא.

למעלה