טיול בן יום אחד לים המלח

אדם 08

New member
אוכל בעין בוקק

אהלן, מישהו מכיר אם יש סופר או מקום נחמד לאכול ארוחת צהרים בעין בוקק ?

יש , באיזור המלונות, 1 ק"מ מעין בוקק

מסעדות מכל הסוגים וגם סופר בו ניתן להצטייד במצרכים .

אדם 08

New member
באזור פטרה?

אני תמיד מגיע לפטרה. אם ממשיכים יש עוד? טוב לדעת.

ה דרומי

New member
ועם הלובי "סגור אז לברר בקבלה על הסנק בר ליד

הבריכה

avital and elad

New member
טיול בן יום אחד לים המלח

שלום, אני רוצה לארגן טיול בן יום אחד לים המלח לי ולחבר ובו לכלול ביקור בחוף (נווה מדבר, מינרל או עין גדי) וארוחה במסעדה בשרית באיזור, אם אפשרי. על איזה חוף אתם ממליצים? מעדיפה ביקור בחוף פרטי שיש בו בוץ טבעי. האם אתם מכירים מסעדה טובה ולא יקרה נורא באיזור? אשמח לשמוע על עוד פעילויות ואטרקציות באזורי החוף והמסעדה. תודה מראש :)

ווקשה ../images/Emo140.gif

ים המלח מתייבש
כידוע, והאופציות לטבול בו בלי לעשות מסע של ק"מ מקו החוף קיים באיזור המלונות. בקטע שבין מלונות לאונרדו ( שרתון מוריה- עין בוקק) למרכז המסחרי ) יש חופי ים מוסדרים ללא עלות כניסה , עם חניה , שרותים ומקלחות וקמובן מסעדות , סופרמרקט וכיוצ"ב. מרחצאות עין גדי נמצאים באתר שאינו מאפשר פרטיות , והנסיעה לחוף עצמו נעשת כיום באמצעות שאטלים בשל הים שנסוג אישית, הייתי משלמת עבור כניסה ליום כייף באחד מבתי המלון שיש לו חוף פרטי , מלתחות, בריכת מים מתוקים, מיטות שזוף שרותי ספא , וארוחות או בלובי או במסעדת המלון. כדאי לברר במלון כמו הוד, או ברשת מלונות פתאל שיש לה כמה בתי מלון באיזור ים המלח. ההפרש לא גדול שווה לנסות.

shiran 88

New member
כנס

אפשר ללכת לחוף מינרל, זה לא בצד של הבתי מלון אבל זה בצפון ים המלח וזה חוף סוף עם בוץ טבעי, ואפילו מעיינות חמים,עם מקלחות והכל. זה גם יותר קרוב למרכז זה 40 דק מת"א. כשאני נסעתי לשם הייתי בצימר בורד יריחו שזה ממש קרוב לשם, ואז למחרת נסענו גם לעין גדי. אבל אם אתה רוצה יום אחד אז בהחלט חוף מינרל.

avital and elad

New member
תודה לשניכם! ../images/Emo24.gif

האמת שההתלבטות היא בין שלושת החופים שרשמתי לעיל. אני לא סגורה לגבי חוף עין גדי מכיוון שלא ציינו מחיר כניסה לחוף באתר. האם שלושתם הם חופים פרטיים של בתי מלון כפי שרשמת, שירן? המליצו לי על מסעדה בכניסה לערד, "מוזה" שמה. נשמעה לי נחמדה. איזה חוף מאלו שרשמתי הוא הכי קרוב למסעדה? והאם יש לכם המלצות למסעדה אחרת או דעה לגבי זו? הטיול הוא אמנם ליום אחד, אבל הוא יהיה לרגל יום ההולדת של החבר (בינינו, רק סיפתח), בגלל זה כל השאלות
תודה המון!

יום הולדת חגיגה נחמדת ../images/Emo65.gif

בחוף עין גדי האוכלוסיה מבוגרת ברובה והמון גימלאים בטיולים מאורגנים כפי שרשמה שירן חוף מינרל עשוי להתאים לכם, אולם הוא קרוב יותר לכביש יריחו- ירושלים, כך שלנסוע משם עד ערד רק לאכול זה סבוב ענק ( הציצי במפה) כפי שרשמתי בהודעה הקודמת המסעדות הטובות מצויות בתוככי המלונות , וניתן לאכול בהם צהריים במזנון עשיר המחיר נע בסביבות ה 100 ש"ח . אם יוותר לכם זמן תנו קפיצה למתחם מצדה . במקום מוזיאון חדש (יחסית) ומענין .

פייטוש

New member
אזור ים המלח

חוף מינרל בים המלח -חוף מוכרז החוף ממוקם בחלקו המערבי מרכזי של ים המלח. איך להגיע יורדים בכביש ירושלים הבקעה,עד לצומת קלייה,פונים ימינה בכביש לאורך הגדה המערבית של ים המלח בכביש 90, וממשיכים על פי השילוט בערך 20 דקות .15 קילומטר צפונית לעין גדי, ממוקם 400 מטר דרומית לקיבוץ מצפה שלם. הכניסה בתשלום ,נגישות קשה לנכים ,מחיר כניסה לאדם 50 שקל הנחה לנכים בעת הצגת תעודה, 8 שקלים, תתביישו . החוף פתוח בכל ימי השבוע , בחורף בשעות 08:00-17:00, בקיץ בשעות 08:00-17:00 טלפון 02-9944888 02-9944887 מידע בחוף השייך לקבוץ מצפה שלם,מלתחות,מקלחות ושירותים , מזנון לשתייה ומזון ,בריכת מים גופרית ומלחים ,בריכת מים מתוקים לילדים בעונה, ניתן להזמין טיפולי גוף ויופי,במקום מתקנים לישיבה ופינות צל למנוחה והתרגעות, ברזי שטיפה לשימוש המתארחים, ניתן להתמרח בבוץ , בחוף 2 ברזיות טוש לשטיפה כולל הבוץ הנמרח,קיימת אפשרות ללינה בשקי שינה ובאוהלים , ניתן לערוך אירועים במקום , הערות: מרחק גדול מהכניסה לחוף הרחצה,בחזרה עליה תלולה ומדרגות טירונות,שרותים רק בנקודת הכניסה ,יש להעלות כ400 מטר מהחוף לשרותים מה בקשר לשרותים ממש באזור החוף,,המקום מעט מוזנח,קשה מאוד לנכים בגלל המרחק,קשה לאנשים מבוגרים,מחיר ארטיק -קרטיב 12-15 שקל.אין פינת החלפת בגדים ליד החוף,ואין שילוט המציע לאנשים ללבוש בגד ים לפני שיורדים לתפוס מקום בשמשיות, כאשר מגיעים יורדים לחוף מרחק 300-400 מטר מניחים את החפצים,חוזרים למלתחות בעליה להחלפת הבגדים,צריך שרותים שוב לחזור את העליה. עוד על חופי רחצה בים המלח http://www.malon.co.il/emall/shopDepartment.asp?sc=1820&id=55294&fid=14579 אוכל באזור ים המלח http://www.malon.co.il/emall/shopDepartment.asp?sc=1820&id=56058&fid=15279

למעלה