טיול בסתיו

קרס.

New member
טיול בסתיו

היה אחלה קפה. הנה לכם. יום ראשון. וואללה איך נהייתי עצבן בנסיעת צהריים אל גדות החצבני מאחור הילדים מקשקשים על בקס בני כבר כמעט יום כיפור, להט אש וכבשן נסיעה מזדחלת בשבילי העפר כשהשמש ממעל חובט כקורנס כל איש מז"א שפוי היה פונה כבר ונס מהחום הנורא, הכובש, האכזר אך אז כבר הגענו אלי גדות הסוף שוצף החצבני זרם מים קרירים מחיה את הנפש והשרירים ושכחנו לגמרי מהפרסוף כי זה המקום להיות בו בסתיו על גדות נחל נחמד שמימיו הצלולים מגלים באפיק חלוקי נחלים ובעציו אנפות לבנות כחלב

WINTERLOVE

New member
שכחת את ההמשך .... ../images/Emo10.gif

אך אבוי מה נורא חיזבאללה כבר עובד לשאוב את מימיו צפונה מכאן יתייבש החצבני וזה לא מעודד יתאדו כל מימיו ויהיה כאן כבשן...

קרס.

New member
ווינטר, לא התעמקת במשקל ובחרוז

שלי. זה היה משהו בנוסח סונטה

WINTERLOVE

New member
איזה קטנוני אתה. קבל סונטה....

תוגת ספטמבר ============ מרוב מחשבות מתפוצץ לי הראש חולם על מודלים הוזה על תצ"לים מה יהיה בחורף 2003 ? אני לא יודע יבש או רטוב החצבני נחסם וסדאם מחומם בחורף נקבל פה כולנו כל-טוב איפה הגשם איפה הקור ? השרב מתגבר את נפשי מערער מתי הקיץ הזה יעבור ?!

WINTERLOVE

New member
אני מבטיח שיר על כל יום גשם

ויצירה מיוחדת לכבוד כל יום שלג

WINTERLOVE

New member
שיר הלל לחורף 1992 (מגיע לו) ../images/Emo79.gif

את החורף ההוא כולנו נזכור ונשמור וננצור בלבב איך הוריד הוא עלינו גשמים וגם קור והשכיח כליל ת´שרב כי בחורף ההוא התגשמו חלומות איילון גאה על גדותיו וסופות רעמים חזקות זועמות הרעידו את כל לילותיו אם.אר.אף וגם ברקנל עמדו נבוכים אי.וי.אן עמד בפינה ערכי גובה וטמפ´ כל כך נמוכים לא נראו כבר 2000 שנה כל פנטזיה רטובה וקפואה התגשמה והפכה בכל יום למציאות ושלגים נערמו על פני אדמה מרוב אושר ביקשנו למות ועכשיו רק נותר לקוות ולחלום במילים אחרות - לפנטז שהחורף הזה שיבוא בשלום לשבור את השיא הוא יעז !!!

קרס.

New member
ווינטר, איזה תיאור מדויק

של החוויות בחורף ההוא! לעד אנצור ואשמור אותו בלבב...

למעלה