טיול בעיר אילת

אירוע בבית באיזור חיפה, ../images/Emo53.gif

שלום, אנחנו מחפשים קייטרינג שמגיע עד לבית או משהו בסגנון הכנת פיצות במקום בבית המזמין לכבוד אירוע של בין 50-65 איש באיזור חיפה. האם יש מישהו שכול להמליץ על משהו? האירוע מתקיים בשבת אז זה לא יכול להיות קייטרינג כשר.... תודה מראש!

damiansup

New member
טיול בעיר אילת

אשמח לקבל המלצות לטיולים ואטרקציות באילת (אני מתכוון בעיר עצמה ולא מחוצה לה). מסלולי הליכה, טיולי אופניים, תצפיות, מקומות לבלות בלילה, מסעדות וכל מה שעולה על דעתכם (לגילאי 30). תודה רבה.

daniela21

New member
זקוקה להמלצות לצימר

היי, אני מעוניינת להפתיע את בן זוגי, לרגל סיום התואר שלו, בנופש של לילה אחד בצימר (בנוסף קניתי לו מתנה). שנינו מעולם לא היינו בצימר ולכן אין לי ניסיון בכך. אני מעוניינת בצימר שיהיה בו ג'קוזי, מטבחון (חובה, כולל מקרר קטן/מיני בר ורצוי מאד מיקרוגל), אווירה רומנטית ומפנקת. נראה לי שהכי טוב בצפון הארץ, אבל אני פתוחה להצעות. אנחנו גרים במרכז הארץ ולא ניסע למשל עד אילת בשביל לילה אחד. האם יש צימר כזה במחיר של בערך 500 ש"ח ללילה? אשמח המלצותיכם!! המון תודות!

מיכלג10

New member
צימר

היי, כל צימר שמיועד לזוגות מאובזר כפי שציינת גקוזי, מטבחון וכו... יש צימר נפלא באמירים שנקרא המעגל של חוני מומוץ ביותר כמו כן יש צימרים בזערון יעקב כנסי לגוגל ותמצאי תהנו תבלו תעשו חיים והעיקר שישאר טעם של עוד.... מיכל

שבת שלום לכולם - זקוקה להמלצה

על מקום לטייל בו עם ילדה בת שנתיים... אם אפשר שיהיו שם חיות ושבילים נוחים לאופניים/עגלה אזור - שפלה.... מודה לכולם על העזרה... :)

kdr

New member
בכמו אנשים כזו, לא הייתי בונה על קייטרינג

יש את אלה שמגיעות להכין פיתות דרוזיות עם חומוס, לבנה ושוקולד. תמורת סכום סמלי אולי הם יעשו גם פיצות. 8-10 פיצות משפחתיות מאחת מעשרות הפיצריות באזור יכולות להשביע, במקרה הגרוע מזמינים השלמה. לגבי כשרות, אם מתעלמים מההכנה בשבת, המצרכים אמורים להיות כשרים. מקווה שהשאלה לא הייתה לשבת האחרונה.

למעלה