טיול בצפון בסוף השבוע הקרוב

מולכו21

New member
טיול בצפון בסוף השבוע הקרוב

אני ועוד 4 חברים, חיילים, מעוניינים בסופ'ש הקרוב לעשות טיול אופניים באיזור הצפון. זאת פעם ראשונה שלנו, אבל אנחנו דיי בכושר, ואנחנו מחפשים משהו טיפה מאתגר ולא סתם מישור לנסוע בו. אשמח לקבל פרטים על מסלול מומלץ כזה והכי חשוב שיהיה מקום שאפשר להשכיר בו אופניים. תודה!

Eyal Hershtik

New member
שלום לך!

הנה כמה אתרים/חברות שמשכירות אופניים ומארגנות טיולים בצפון לקבוצות תתקשר תברר ואולי יהיה להם משהו להציע לך לסוף השבוע הקרוב. כל אחת מהם גם תתן לך הצעה למסלול צוק מנרה: 06-6905830 [email protected] חווית הרוכבים בית אורן : 04-8307242 חברת "אופק בשטח" : סיימון 052662181 http://www.ofek-il.com/ חברת "גלגליל" : עודד 058403828 חברת "נעים בעמק" עמק יזרעל :יאיר 050344163 תהנה ומקווה שתחזור אלינו עם חוויות אייל

מולכו21

New member
המון תודה ../images/Emo51.gif

אני מקווה שזה יצא לפועל ואני אוכל לספר חוויות.

kraps

New member
הרשטיק יקר

אנא עדכן את הרשימות שלך. הטלפון של מנרה נכון, אבל הקידומת היא 04 ולא 06. הערתי לך בעניין לפני שבועיים, אבל אתה ממשיך לעשות Copy-Paste.

מולכו21

New member
מה עדיף?

מבין רשימת המקומות למעלה, האם יש מקום עדיף לרוכבים לא מנוסים (חיילים בכושר שמעוניינים במסלול לא משעמם
).

alonaski

New member
ציקי - אולי כדאי להכניס את זה

ל"מאמרים" בקהילה שיהיה קבוע איפה שהוא - כל הכתובות הנ"ל להשכרת אופניים. כי השאלה הזו חוזרת אחת לכמה זמן...

למעלה