טיול בצפון תאילנד

• פותח הנושא duja
  • פורסם בתאריך

duja

New member
טיול בצפון תאילנד

אני מבקש לדעת ממי שהיה בצפון תאילנד, האם שווה להוציא כסף כדי לבקר את שבט ארוכות הצוואר? ושאלה נוספת היכן יש מפלים ? תודה

מה זה להוציא כסף? זה אמור

להיות חלק מטיול הגי´פים שתעשה בצפון (אם תעשה) יש איזורים מדהימים ובין היתר אתה תבקר בשבט ארוכות הצוואר בתכלס הכל ממוסחר הגברים יושבים ולא עושים כלום הבנות עם הטבעות על הצוואר. אתה רוצה תמונה? אין בעייה תקנה משהו ונעשה איתך תמונה ככה זה עובד. לפי דעתי ברגע שזה התחיל להיות מתויר זה נהרס כמו כל דבר יפה יותר דואגים לכסף שיכניסו התיירים מאשר והכל משתנה בהתאם לתיירים שבאים. ומפלים תמצא כאן. ברי

aviron

New member
זה נכון (מתוייר) - אבל זה אמיתי !!

הבנות אכן בנות שבט הפאדונג, הטבעות אמיתיות - ואם לא היו מביאים אותן באופן ממוסחר לצפון תאילנד - לא הייתם יכולים לראות אותן! חוץ-מזה: כפי שברי ציין: האיזור עצמו - איזור מה-הונג-סון - הינו אחד מהיפים בתאילנד! איזור הררי, ירוק מאד ואווירה מיוחדת. באיזור יש לא רק את ה"פאדונג" (ארוכות-הצוואר) - יש את נהר הפאי, את שמורת הטבע עם מערת הדגים, מקדשים בורמזים מעניינים, ג´ונגלים, פילים, כפרי שבטים ובכלל. ממליץ מאד להגיע לאיזור מה-הונג-סון !!

shlomi_e

New member
אני חושב ש.....

שווה בהחלט להגיע לצפון!!!! קודם כל...זה (לפי התרשמותי) המקום הכי זול בתאילנד....לינה וכו. וחוץ מזה באמת יש הרבה מה לראות!!! סע ותהנה. שווה גם לקחת טראק (שלושה ימים - ג´יפים) לחוות מעט שטח , להכיר אנשים, לראות מקומות.

בועית

New member
אני רוצה להמליץ על אתר

שיש שם אינפורמציה מקיפה לגבי הכל כמעט ויש שם גם איפה יש שמורות טבע מפלים וכו´

למעלה