טיול בקאיי רחובות

• פותח הנושא iram
  • פורסם בתאריך

iram

New member
טיול בקאיי רחובות

כמו בכל שבת,"הגרעין הקשה" יוצא לטיול באיזור.

ronga

New member
יפה!

עוד דוגמא איך רק בישראל אופק מטושטש הופך ליהיות סיפור אחד גדול (למי שמחפש השראה בזמן טיסה...)

ronga

New member
גשר "עד הלום"?

אורי, האם זה גשר "עד הלום"? ממה שזכור לי זה הנקודה שבה המצרים נבלמו ב-48 (כתוצאה מהלחימה ביד מרדכי, או הסיפור למטה?) תן פרטים אם אתה\ם זוכר\ים... אני הכרתי את הגשר כשבזמן שעוד הייתי חניך (99\2000) באקאיי ארגנו מטס לשחזור הגיחה הראשונה של חיל האוויר שהיתה מתל נוף עד לנקודה בתמונה, שבו השתתפו בין השאר עזר וייצמן (ב-2000 היה נשיא) והמוביל היה אדם שכיום הוא רופא בהדסה (לא זוכר את השם) בסופו רק ויצמן תכנן לבוא (או שהחזיר צלצול) אך בדיוק יום קודם התפוצצה פרשה שמיד היה ברור שאין למי לחקות, בכול אופן במקום להמריא מתל-נוף המראנו בשדות גבעת ברנר כ-16 כלים והיתה טיסה משגעת אני מודה למיקי שאמר יאללה תבוא נמצא לך מקום (אז עוד הייתי לפני סולו)... ועד היום אני זוכר את החוויה תודה רון

iram

New member
אכן, גשר עד-הלום

זהו גשר עד-הלום המפורסם שמשמש ציון דרך קבוע בטיולי בתי ספר. לאחרונה האתר עבר שיפוץ רציני והפך ממדמנה מזוהמת לאתר תירותי ברמה כולל דרכי גישה.

גם אני השתתפתי במטס הזה ...

עד כמה שזחור לי יצאה מגבעת-ברנר . בצרון . גשר עד-הלום . חלות אשדוד . הגענו עד קו החוף של פרק ניצנים . וחזרנו דרך . ניר-ישראל . גבעתי . אורות . גבעת-ברנר . זה היהי טיול מדהים הרבה כלים פשות יפה קשה לי לתאר את החויה של הטיסה . זה היהי מרגש לדעת שזו הגיחה הראשנה של ח"א . בי בי משה שקורי

iram

New member
טנק מצרי ש-"שפך לאגר" בדרך למרכז הא

הטנק ננטש באיזור קו החוף בין אשדוד לאשקלון

ronga

New member
איזה טנק זה?

ככה סתם טנק בדיונות, ואף אחד לא מתייחס? בקיצור, זה ה נ.צ. הראשון בטיולנו לכשניפגש... מה המיקום? האם יש עוד שילדות באזור? סתם מסקרן מה הסיפור שלו ומאיפה הגיע (מזכיר את הטנק ההפוך בנחל הבניאס) רון

ronga

New member
איזה מצלמה זאת?

כמה מגה פיקסל? נראה שבשלושת התמונות הראשונות הזום כלכך קירב עד כדי תחושת "עין הדג" רון

iram

New member
המצלמה מדגם Exilim- casio

המצלמה היא מדגם מיוחד של קאסיו שיצאה לשוק בתחילת החודש ונוחה מאו לשימוש. ניתן לרכוש אותה בחנות "הנדי" בת"א, בדיזינגוף סנטר. מס. טלפון 03-6200001 ובכול מקרה, המקום שווה ביקור כמרכז הגדג'ט הגדול והאיכותי בארץ. רצ"ב אתר מעולה למצלמות דיגטליות. http://www.dpreview.com/reviews/

למעלה