טיול בקרוואן

ednabenz

New member
טיול בקרוואן

שלום אנשים טובים אנחנו זוג הורים ושלושה ילדים די גדולים- 8, 13, 16 מתענינים בקשר לטיול בקרוואן בחופשת פסח. אין לנו אומץ לצאת לבד וגילינו שיש טיולים מאורגנים של קרוואנים. נראה לנו יותר בטוח ויותר מענין. התחלנו לגשש ופנינו לחברה אחת ראלי קרוונים. מישהו אולי מכיר? אולי מישהו יכול להמליץ שהיה בטיול כזה? מישהו יודע אם יש עוד חברות? תודה לכל מי שיכול לעזור כי אנחנו מאוד מאוד מהססים ומתלבטים אבל מאוד מחפשים את התמיכה והאומץ לטיול בקרוואן כי זה נראה לנו חויה מיוחדת. תודה. עדנה.

טיול קבוצה

אני פעם רציתי לעשות טיול קבוצה בקרוואן. יש גם חברה עוד אחת קוראים לה רונית גלבוע שעושה טיול קבוצה בקרוואן. לא מכיר ראלי אבל היא היתה טובה ומיקצואי מאוד

LAYL

New member
ראלי קראוונים

מכירים. נסענו איתם בקיץ האחרון במסלול היער השחור. רק מילים טובות יש לי על הארגון, אכפתיות, סדר, תכנון, הסברי המדריך וההעשרה שמקבלים מעבר לטיול באופן פרטי כמו גם התחשבות לצרכים המיוחדים של הילדים ושל המבוגרים (הפעלות מיוחדות לילדים בערב כך שההורים יכולים להיות קצת לבד ואפילו יציאה של מבוגרים בערב ללא הילדים כשהילדים נשארים עם צוות ראלי קראוונים וכ"כ נהנים שאפילו לא מבקשים לבוא עם ההורים.....) היינו הורים ושתי בנות (12,9) ואין לתאר את ההנאה והאושר שחווינו כולנו מהחוויה המופלאה הזו. אמנם מאורגן - אבל אל חשש. אתם בקראוון שלכם, בפרטיות שלכם, כשיוצאים לאתר כלשהו - אתם יכולים להצטרף לקבוצה ולשמוע הסברים או להחליט לטייל לבד. אם תרצי, אשמח לענות לך עוד במסרים על ראלי קראוונים.

גרזנית

New member
בדקתי את האופציה הזו

לפני הטיול ויצא לי מאד מאד מאד יקר יחסית לארגון לבד. ההפרש היה כ 2000 יורו לטובת ארגון עצמי, לי היה חבל על הכסף הזה. ארגנו לבד והיה נהדר.

ednabenz

New member
מתלבטים אפילו יותר

תודה לכם אנשים טובים על התשובות אנחנו מאוד מתלבטים אפילו יותר מקודם. כמו שכתבתי אנחנו רוצים לנסוע בקרוואן אבל מפחדים ובגלל זה יכול להיות שטיול מאורגן יכול להיות טוב בשבילנו. מצאנו את ראלי קרוואנים ובדקנו שם אז הרעיון של טיול מאורגן מוצא חן אבל אנחנו לא התרשמנו מספיק ממה שהם מציעים. אולי מישהו מכיר או שמע על עוד חברות שעושות טיולים מאורגנים בקרוונים ואם לא בקרוונים אז אולי טיולים מאורגנים אחרים כי אולי ניסע בסוף לטיול מאורגן רגיל של משפחות.אנחנו מאוד להוטים לנסוע בפסח וחשבנו ששוה לנו לבדוק טיול בקרוואן אבל רק אם נרגיש בטוחים שזה מתאים לנו ושאנחנו מרגישים שלמים עם עצמנו. אנחנו לא נוסעים כל שנה או שנתיים לחוץ לארץ והטיול הזה חשוב לנו. אנחנו לא יכולים להמר אז רוצים ללכת על בטוח כמה שניתן. תודה. עדנה

גרזנית

New member
רונית גלבוע גם מארגנת

מאד התרשמתי ממנה. אם אין לכם בעיה תקציבית לכו על מאורגן. אבל עם קצת תכנון, אתם יכולים בקלילות לעשות את זה. גם אני פחדתי מאד מטיול כזה והוא הפך להצלחה בעיקר כי תכננו אותו מצוין, עשינו תאום ציפיות עם הילדים , קראנו המון על טיול קראוונים וכו. ממליצה לכם מאד על פורום טיולי משפחות בלמטייל, פורום חם שנותן המון מידע על טיולי משפחות והמון המון תמיכה

ednabenz

New member
מה פתאום לבד

אין סיכוי שניסע לבד. הפניה שלי כאן בפורום היא כי אין מצב שאנחנו נוסעים לבד. רק בטיול מאורגן בגלל זה או שניסע בטיול מאורגן רגיל או בגלל שאנחנו ממש רוצים לנסות טיול קרוואן וראינו במודעות שיש דבר כזה טיול מאורגן בקרוונים אבל מה שמצאנו שזה ראלי קרוונים לא מצא חן בעננו אז אנחנו מחפשים עוד אופציות. מי זאת רונית גלבוע?איך אפשר להשיג אותה?

דודזוהר

New member
נסעתי איתם פעמיים בשני טיולים

נסעתי איתם פעם אחת לגרמניה אוסטריה ופעמם שניה לשוויץ המלצות ומחמאות עד אין קץ

למעלה