טיול בשבועות

lioraisr

New member
טיול בשבועות

מתארגן גרעין של משפחות חד-הוריות לילדים בבית הספר היסודי לטיול בשבועות בשילוב ביקור באחד הקיבוצים בטקס הבאת ביכורים ועוד חוויות. נשמח לצרף אתכם. למעונינים השאירו פרטים בפורום. נחזור אליכם. לי

ophra

New member
אולי מעוניינת אבל.....

למה רק בגיל בי"ס יסודי? וחוץ מזה - מי את? אם יש התארגנות שמקבלת גם קצת יותר קטנים - אשמח מאד עפרה

../images/Emo141.gif

זה בני לבינה אתם לא תבינו..........

lioraisr

New member
ממש לא סוד - הכל פתוח...

היי חגית, אני משתוקקת לטיול טבע משגע עם ילדים בגילאי 8-12 בשבועות (לי בת בת 9). כל מי שחש נלהב כמוני מוזמן להצטרף. תוכלי לעזור? נשמח (קבוצה של 4-5 איש בינתיים מגלה עניין). לי

lioraisr

New member
כל האופציות פתוחות עדיין

אני אם חד-הורית לילדה בת 9. היוזמה לארגן טיולים בכלל באה ממני אך ארגון טיול בשבועות דווקא באה מצד אם אחרת. אני חשבתי שיהיה נחמד לצרף לטיול הורים לילדים שגילאיהם פחות או יותר סביב גיל בתי, אבל לא נראה לי בעייתי כל גיל אחר, לפעמים אולי יהיה זה מסלול קצת בעייתי לקטנים מדי. בינתיים יש פניות מעטות מאד מצד הורים לבני 8 פלוס. שום דבר לא סגור ולדעתי כל האופציות פתוחות עדיין. לי

ophra

New member
תעדכני....../images/Emo92.gif

כשיהיו פרטים נוספים - אשמח להתעדכן ובינתיים - כל הכבוד על היזמה... עפ

lioraisr

New member
העסק בהתגבשות

עד עכשיו היו 5 או 6 פניות, ממש לא מלהיב אבל אני לא מתייאשת, אני בטוחה שככל שנתקרב למועד ירבו הפניות. ברגע שנגבש מסלול, תאריך ופרטים נוספים, אעדכן אתכן. עד אז נסו לעניין את המעגל הקרוב לכן, ביי, לי

העקשנית

New member
היי לי.../images/Emo140.gif

מאיפה את ולאיזה איזור את רוצה לטייל, ולאיזה סוג של טיול. בחברה להגנת הטבע חיפשת? לי יש ילדה קטנה ולכן אין לי כוח לטיולי הליכה ארוכים. אבל חברה של אנשים וילדים לבילוי משותף תמיד נעימה.
ומנסיון שלי-הבדלי הגיל ממש לא משנים, כי הקטנים אוהבים את הגדולים ולהיפך. יש תמיד איזו אינטרקציה, ולפעמים זה אפילו יתרון.

lioraisr

New member
טיול בשבועות

אני מתל-אביב. חשבתי על טיול באיזור גלילי כל שהוא, המשלב ביקור באחד הקיבוצים ובטקס הבאת הביכורים שם. בת כמה בתך? הפניה היתה להורים לילדים בגילאי 8 פלוס-מינוס, אבל מניסיונך אין הבדל, סבבה! כרגע פנו אלי מספר אמהות ואב אחד. יש אפילו מדריכה מומלצת שיצרתי אתה קשר טלפוני והיא צריכה לחזור אלי, שמתאים לטיולי הורים-ילדים. שום דבר לא סגור עדיין ואשמח לכל יוזמה או רעיון. אגב, מהיכן אתן? להשתמע, לי

lioraisr

New member
שום דבר עוד לא סגור...../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

עדיין אין מספיק מתעניינים, לא ידוע עדיין המסלול, הכל בהתגבשות. תודה על האיחולים. למה שלא תצטרפי גם את? ברגע שהדברים יהיו יותר ברורים אעדכן את הפורום. לי

תודה אבל

אנחנו מסודרים בטיול השנתי של הביצפר בדיוק יומ-יומיים לפני. לא חושבת שאעמוד במשימה של שניים כאלו רצופים
(תגידו , לכם ויתרו פעם על ללוות טיול , פעילות , או כל אירוע אחר בכיתה? - לי לא ! |ולמה הרגשתי מחויייבות לעשות את זה בכל מצב נפשי וגם נהניתי בסוף?|)

למעלה