טיול ב-Torbole/Riva di garda

rakozem

New member
טיול ב-Torbole/Riva di garda

אם מישהו טייל בחלק הצפוני של אגם Lago di Garda באיטליה , השתכן במלון נחמד, שכר אופניים , קיבל שרות טוב, יש לו המלצות על מסלולים מענינים - אנא צרו איתי קשר [email protected] תודה מראש מאיר ובעז

ליה4

New member
מכירה שם כמה מקומות נפלאים!!!

אני אמנם לא יכולה לתת לכם שם של מלון כי אני לא ממש זוכרת אבל הנחיה אחת חשובה מאד - בהחלט כן! אז ככה, אם באים מכוון מילנו כך שמימין נמצא אי קטן שכאילו נכנס לתוך האגם בשם "סירמיונה", רצוי להתחיל את המסלול דווקא בצד השמאלי של האגם, ומשם, יש כביש מ ד ה י ם שעולה שמאלה, ממש בתוך ההר. בחלק מסויים בכביש יש אמת מים והנחל זורם מצלע ההר על האמה לנחל שבצידו הימני של הכביש. בקיצר, עולי למעלה ומגיעים לרמה יפיפיה עם איזה כפר או שנים. יש שם מלון קטן וזול (יש עוד כמה כמובן) שנמצא על צלע ההר ומשקיף על האגם. שווה לישן שם בלילה, עוד יותר שווה זה להגיע לשם בשקיעה!! והכי כיף - למחרת - לאכול ארוחת בוקר במסעדה הקטנה שלהם- יש חלון ענק ממנו רואים את כל העמק שלמטה. שווה אחרי שמקיפים את כל האגם ומגיעים לצדו השמאלי, לעצור בסירמיונה באחת ממסעדות הדגים הנהדרות שם. תהנו!!

timon1

New member
למזלך ידעתי שכדאי לשמור על זה:

סרקתי שני כרטיסי ביקור, 1 של מלון מעולה ו1 של מסעדה, שניהם בעיירה riva del garda והנה הקובץ:

יורם חן

New member
טיילנו שם באוגוסט שעבר- מומלץ ביותר

רכבנו שישה ימים באזור שמצפון לאגם, ישנו בטורבולה ועשינו טיול "כוכב"- בכל יום חזרנו למלון. מלון סנטה לוציה בחלק העליון של טורבולה, מומלץ בחום, ארוחת בוקר בסיסית, בריכה להירגעות ומקום מאובטח לאופניים. את הטיולים עשינו בהדרכה של מדריך מקומי ששולט שם בכל הסינגלים וכו יום אחד עלינו לפסגת טרמלצו ועשינו דאון היל של 40 ק"מ או משהוא כזה- חובה !! מומלץ לרכוב עם מדריך מקומי ע"מ לא לפספס את המסלולים הטובים ניתן לשכור שם אופניים ברמה גבוהה יחסית , אולם אנחנו הבאנו את שלנו בטורבולה יש מספר חנויות מקצועיות וכן חנוניות רבות של ביגוד רכיבה תיכף ציקי יכני את פרטי הסוכן שמולו עבדנו שם והוא סידר לנו את המלון והמדריך (אנדריאה הגדול מכולם...)

יורם חן

New member
ירד לנו גשם ביומיים הראשונים

אבל זה היה נחמד ואח"כ היה מזג אויר מושלם

rakozem

New member
תודה ליורם

יורם , האם יש לך את הכתובת או הטלפון או החנות אליה קשור המדריך אנדריאה? מאיר

לכל מי שמעוניין

היינו שם בטיול עצמאי שארגנתי, 8 חברה, כולל הסעות מהשדה ובחזרה עם האופניים, כולל הקפצות לדאונהיל- 50$ לאדם הדרכה מעולה חמישה ימים – 120$ לאדם מלון ל-6 לילות בטורבולה כולל ארוח"ב 25$ ללילה = 150$ לאדם טיסה למילנו – 320$ סה"כ – 750$ (כולל ארוח"ע) לפרטים מדויקים נא להתקשר אלי

aFish

New member
ציקי - שאלה קצרה

אני פשוט תמה איך מצאתם מלון ב$25 ללילה. אלא אם כן נסעתם ממש ממש מחוץ לעונה (מה שלא נראה לי)...זה פשוט מדהים. הייתי שם באיזור האגם אוגוסט שעבר, אמנם בשבוע של שיא העונה והמחירים היו 70-80-90 אירו ואף יותר. לפי התיאור של יורם לא ישנתם בחושה אז זה ממש לא מסתדר לי. גם המחירים שציינתי היו למלון בסיסי ביותר (עם ארוחת בוקר בלבד).

היינו באוגוסט 2002 ושלמנו 25 $

את ההמלצה למלון קבלתי מהבחור שביצע עבורינו את ההסעות משדה התעופה, הוא גם סיפק לנו מדריך מדהים (שלא יודע מילה אנגלית, אבל הסתדרנו נהדר). דרך אגב, ביום שבת חזרתי משבוע באזור צל-אמ-זה/קפרון ושלמנו 20 יורו לאדם כולל ארוחת בוקר בסוויטה (2 חדרים + מרפסת). השיטה - לבצע שעורי בית, לקנות ספרי הדרכה (שזה בעצם חלק מהתענוג של הטיול), לחפש הרבה באינטרנט ולשאול שאלות בפורום הזה. ציקי

rakozem

New member
ציקי שני

קבלת 10 בחיבור והבעה , הצילומים נהדרים ורק מגבירים את החשק לקראת הנסיעה. תודה על כל הטיפים מאיר

readyto

New member
גם אני, גם אני

מתכוון לנסוע לשם בסוף החודש. אני כבר אתעלק על יורם בעניין (בהסכמתו, כמובן) בכדי לדלות מידע. בוא נצליב מידע מתישהו...

למעלה