טיול, הגירה ומה שבינהם

roz האחת

New member
טיול, הגירה ומה שבינהם ../images/Emo160.gif

או קי ף אז יש בידינו כרטיסי טיסה לטיול שאנחנו עושים ביוני לקנדה וארה"ב. לא אמורים לעשות לנו בעיות בשדה התעופה בקנדה , בגלל שיש לנו תיק פתוח , נכון ?

dannyk27

New member
אין בעיה

הרי מגעים לא מעטים כאלו ובצורה רשמית כחלק מתהליך ההגירה למניטובה למשל.

dannyk27

New member
אגב את לא חייבת להצהיר על כך

שיש לך תיק הגירה פתוח. רשויות ה cbsa בטוח לא יוכלו לעלות על כך.

amirshuval

New member
Say What??!!

ברגע שנפתח תיק אתה במערכת של הCAIPS והFOSS ובכל נקודת גבול יידעו על זה.אבל מבקרים לגיטימיים למטרת טיול לא צריכים לחשוש.

dannyk27

New member
אצלי למשל לא ידעו

וגם ידוע בקנדה מידת שיתוף המידע בין אותו גוף עצמו קל וחומר בין רשויות שונות.

amirshuval

New member
זה לא משנה.אתה מופיע בSYSTEM.

וזאת נקודת ההנחה שצריך לצאת ממנה.

amirshuval

New member
תעני על מה שישאלו

לא צריך לנדב אינפורמציה ולא צריך לקשקש.צריך להבין כמובן מה עומד מאחורי השאלות ולענות בהתאם.

roz האחת

New member
נקווה שלא תהיה בעיה, איך שלא יהיה

יש לי הרי גם כרטיס חזרה ו 2 ילדים בבית, אני מקווה שהם יבינו שלא באתי להתנחל

תפרט בבקשה יותר,מזה מגעים,אני והמשפחה בקיץ

באים לויניפג על דעת עצמנו ובלי הזמנה כטיול זה עוזר? כי תשובה מהם במייל זה כמעט חודשיים שעדיין לא קיבלנו?

dannyk27

New member
אם אתם מהגרים במסלול פרובינציאלי /קהילתי

אין ערך לביקור שלא בהזמנת הקהילה שכן עיקר הביקור שכולל ראיון בקהילה ובפרובינציה לא תוכלו לעשות ללא תיאום מוקדם, לכן כדאי לשלב את ביקור ההתרשמות עם הראיונות הנ"ל. אם אתם נורא רוצים לטייל תבורכו.

karasindo

New member
אין שום בעיה

גם אני נכנסתי לקנדה לביקור קרובים ויש לי תיק הגירה פתוח במסוף הגבול (נכנסתי באוטובוס מארה"ב) שאלו אם יש לי תיק הגירה (ראו את זה על המחשב) מתי אני יוצא מקנדה (הייתי שבוע) ואיך תעני בכנות ותכיני כרטיסי חזרה בצד במיקרה שיבקשו לראות (ממני לא ביקשו) ככה שאין שום בעיה תהנו נ"ב אנחנו טסים לטיול בקנדה באוקטובר ככה שאת יכולה לדווח לי איך היה

roz האחת

New member
אוהו..מסלול אינטנסיבי מאוד

נוחתים בטורונטו ועוד באותו הים נוסעים לניאגרה, אחכ יום בניאגרה, נכנסים לארה"ב לכיוון בוסטון עם עצירות בדרך..מבוסטון לורמונט, מורמונט כנראה למונטריאול אחכ לאלף האיים ואחכ ליומיים וחצי לטורונטו.. וכל זה ב 10 ימים.

למעלה