טיול החודש - מעלה העקרבים הרומי

טיול החודש - מעלה העקרבים הרומי

מעכשיו נשתדל כל חודש לספק תיאור מפורט של טיול לא שגרתי, הפעם טיול שערכנו בשבוע שעבר במעלה העקרבים הרומי להסיר כל ספק על מידת רכיבותו. הכתבה תהיה מקושרת דרך ה-HOT LINE בראשית הדף וכמו כן תהיה ברשימת הקישורים בפורום. תהנו. ציקי

רמי לשם

New member
ציקי ויורם אחלה תיאור ../images/Emo45.gif

ונשע גם אחלה מסלול. אני מתכנן עליו לעוד שבוע, דיווחים בהמשך.

רמי שים לב...

בערך באמצע הירידה מגיעים לשביל עפר צר מאד הצמוד לדופן ההר שמשמאל - יש שם דרדרת רצינית ואי אפשר לרכב - בקושי אפשר ללכת. אז - זה לא השביל - השביל עובר מימין למטה בערוץ על מסלע והוא רכיב למדי. אם נכנסת לקטע הזה אז תחזור קצת ותרד לשביל זה הרבה יותר כיף. גדי

UDYM44

New member
מהמם

כל הכבוד סןף סוף תאור דינמי המעלה את הרף כמה שלבים למעלה .מזמן לא ראיתי משהו מקצועי כל כך .כל הכבוד!!

sdanpo

New member
כל הכבוד!!!!../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gif

IlanShacham

New member
כל הכבוד על ההשקעה!!

הצבתם רף גבוה מאוד (אפילו עם מוט) לשאר מתארי המסלולים

לציקי ויורם כל הכבוד - הביצוע מהמם.

אם הייתי יודע שזה מה שיצא הייתי שם לב יותר טוב איפה אני רוכב.

יורם חן

New member
|כל הקרדיט לציקי, אני רק עשיתי הגהה

אין ספק שציק הציב סטנדרט ברמה גבוהה ביותר והוא יענש על כך, או שמישהוא מאיתנו יקום ויקרא תיגר בתיאור טיול ברמה דומה. מכל מקום ניראה לי שלרכוב את מעלה עקרבים היה יותר קל מלערוך את הכתבה ויעיד על כך ציקי בעצמו שעשה את שני הדברים..... אם נמשיך ככה הפורום הזה יגיע רחוק !!

alonaski

New member
אבל רגע, הדבר הכי חשוב - שכחת!!!...

= באיזה ציון עברו אצלך את המבחן השוגר 3+ ?....

יישר כוח - הצגה ברמה גבוהה ביותר...

הצגת מסלול מושלמת ומושקעת!!! כל הכבוד לציקי ליורם ולשאר הפעילים בתת פורום זה, אתם מרימים אותו לרמה מקצועית מאוד גבוהה, הרבה מעל למקובל בפורומים מלהגים אחרים. ההישג מרשים עוד יותר על רקע פרק הזמן הקצר שהפורום פועל. בהצלחה בהמשך.

shl17

New member
יפה!!

קימת אופציה נוספת אחרי העליה של מעלה העקרבים עוד קצת על הכביש שביל אדום שעולה למיצד צפיר 200 מטר ברגל ואז סינגל מדליק עד צפיר משם לרדת בשחור לכביש או לדהור על הכחול (שזה כיף לא רגיל ) ולסים עם הירוק (לא צריך לעלות את מעלה ימין יש התפצלות לפניו) יש שם עוד שבילי גמלים שמובילים כנראה לכביש , לא בדקנו כי גם כך יצאנו בחושך מהשטח

of ra

New member
../images/Emo140.gif נעתקו המילים מפי - למשמע תאור

המסלול והפורמט בו הוגש. אתגר רציני משני הכיוונים. ועתה נשאר רק לקוות לאזור אומץ ןלנסות את המסלול (כי חייבת להודות שהזדהיתי עם תאורו של אילןבזמנו...). ואם לא - אז לפחות לקחת את האתגר ולנסות ולכתוב תיאור של מסלול קל יותר!

למעלה