טיול החודש
בעקבות אליהו הנביא!

יורם חן

New member
טיול החודש../images/Emo26.gifבעקבות אליהו הנביא!

טיול החודש, מכרם מהר"ל אל קרן כרמל. עליות טובות בדרך למעלה, סינגלים וירידות טכניות בדרך חזרה. תהנו

alonaski

New member
יורם - המפה בלתי קריאה! ../images/Emo10.gif

אפשר לקבל אותה בגירסה אחרת? כן ניתנת לקריאה?...

יורם חן

New member
אלונה, לגבי המפה../images/Emo63.gif

תעמדי עם העכבר על המפה, שמירה בשם ואח"כ תפתחי את הקובץ שוב מהמקום ששמרת.

alonaski

New member
Tז זהו... ../images/Emo10.gif שהמפה בכלל לא "מתקשרת

עם העכבר שלי! לא קורה כלום כשאני עומדת עליה! היא מתנהגת כאילו שהיא חלק מהטקסט ולא אלמנט נפרד ממנו שיכול לגדול אם מצביעים עליו עם העכבר...

ido mazor

New member
אלונה לא ממש צודקת הפעם

נכון שאין אופציה של save target as, אבל.... צריך פשוט לבחור save picture as ואז זה שומר את התמונה הגדולה.

alonaski

New member
כבודו!!! חברי מסלף את דברי!!!

סה"כ אמרתי שאני לא מצליחה לפתוח אותה!!!!
מה זה קשור אם אני צודקת או לא?!!?!? בוודאי שאני צודקת בזה שלא הצלחתי להגדיל אותה!!!! הרי ניסיתי!! ולא הצלחתי!!!
כאילו דא?!?!?!?....

imeilik

New member
חירבת סומק

יורם אתה יכול להרחיב קצת על אזור חירבת סומק, החריץ....

יורם חן

New member
הלוואי והיה לי את האומץ../images/Emo8.gif

גם כך היה קשה מנטלית לעבור שם, אם כי חוויה מתקנת משהו
. קצרה היריעה כאן מלהרחיב על האזור הזה ומה עבר על החיילים מאותו "מחנה טירונים שהועתק..." ומי שיודע על מה אני מדבר, יודע על מה אני מדבר...
"החריץ" בכל אופן הוא המעבר של דרך הכורכר על ערוץ נחל מהר"ל.

gotlib

New member
חוויה מתקנת

יורם יורם, החוויה אמנם מתקנת, אבל מי לעזאזל יתקן את הבירכיים והגב... בכל מקרה מסלול אדיר, ומומלץ גם בכיוון ההפוך. וכן, לישראל זה לא ממש מפריע

imeilik

New member
תפסיק לבכות ../images/Emo68.gif

את הפציעות הכי קשות שלך קיבלת מ
ולא מהצבא

בעקבות טיול החודש

אני ועוד שלושה חברים החלטנו "לעשות" את הטיול בדיוק כפי שיורם מציע. הסינגל האדום קשה למדי לרכיבה, לי ולחברי הוא היה בלתי רכיב, רק החלק האחרון בערך קילומטר היה אפשרי ומהנה למדי. מבחינתי הטיול האמיתי התחיל ממחנה הטירונים של יורם ועד לכרם מהר"ל. העליה להר סומק קשה וכאשר בוצי וחלקלק צריך הרבה כח ברגלים וצמיגים דביקים במיוחד כדי לעלות ברכיבה, לשמחתי העליה היתה קצרה. הירידה מסומק ועד לכרם מהר"ל משופעת בשלוליות בוץ עמוקות, מדרגות סלע חלקלקות או בקיצור, כיף אמיתי! במיוחד אם האופניים מצויידות בשיכוך מלא ומתלים ארוכי מהלך. בדרך פגשנו טיול של 17 (!) ג'יפים צפונבונים שעשו את העליה מכרם מהר"ל להר סומק ופשוט נאבקו בכל מדרגת סלע קטנה, אני חושב שהם בילו שם את הלילה. ולסיכום, טיול שווה ביותר אם כי אני הייתי שומר אותו לימים יבשים יותר.

shl17

New member
אנחנו הגענו למסקנה

שקל יותר לעלות לסומק באופציה שנראית תלולה יותר שעולה ישר ןלא בזאת שעושה עיקוף קטן הכרמל הרטוב לאוהבי בוץ בלבד אני מעדיף יבש ומדרים(למרות שביום שישי היה די רטוב גם בדרום)

למעלה