טיול השאנטי בשבת למאותגרים טכנית!!

yasigal

New member
טיול השאנטי בשבת למאותגרים טכנית!!

שלום לכולם, ביום שבת הקרוב טיול השאנטי יתקיים באזור מצפה מודיעין לסינגלי מודיעין. מוביל הטיול: אילן שחם. אלוף הסינגלים בבן שמן. רמה טכנית: קשה. משולב בסינגלים שחלקם טכניים (לא למתחילים). רמת כושר. בינוני. מרחק: 30-35 ק"מ. זמן משוער לרכיבה: 4-5 שעות תאור המסלול: נרכוב את סינגל הבית האדום המפורסם ואחר כך נסנגל את דרכנו לארץ הסינגלים שמדרום ליער בן שמן, כשבדרך נראה קצת עתיקות ומשוריינים ממלחמת השחרור. נרכב בסינגל הארוך ואז נרכב ליער בן-שמן שם נחגוג על עוד כמה סינגלים. נסיים בעליה ארוכה ומתונה ברובה בחזרה למודיעין. אז כמה פעמים הופיעה המילה "סינגל"? אילן שחם הבטיח פרס לסופר המהיר.. מספר אנשים מצומצם – 20 איש כי מדובר בסינגלים. מי שמעוניין שיכתוב רק לאי מייל [email protected] ונעביר לכולכם באופן מרוכז ביום רביעי את מקום המפגש והשעה. חשוב שמי שמבטל יודיע כדי לאפשר לאחרים להגיע. הרכיבה היא על אחריות הרוכבים בלבד!!! נא להצטייד ב3 ליטר מים לפחות, פנימית רזרבית עם חומר בפנים..שלא יקרה מה שקרה בפעם הקודמת שבגלל זה היו הרבה פאנצ'רים בדרך. וחטיפי אנרגיה. וכן – קסדה חובה!!! אייל וסיגל.

רמי לשם

New member
רגע של עברית

כשכותבים "מאותגרים טכנית" המשמעות היא אנשים שלא רוכבים טוב טכני, וכאן אתם רוצים אנשים שכן רוכבים טוב טכני, בקיצור הפכת את המשמעות. דוגמאות נוספות: מאותגר משקל = שמן מאותגר שכל = טיפש מאותגר עליות = ללא כושר

IlanShacham

New member
אני מבטיח שמי שיגיע יאותגר טכנית../images/Emo13.gif

רק שלא יצעקו עלי חזק מדי לזוז הצידה כשאני נתקע באמצע הדרך...

רֶשֶף

New member
אה! אני קולט מה קורה פה ../images/Emo6.gif

זה "שאנטי-אקסטרים" מביא קונטרא ל-"EZ-FreeRider". וואו! איזה מתח. האם ומתי יפגשו שתי הקבוצות בכרמי-יוסף?

הם מעתיקים מאיתנו מסלולים ../images/Emo3.gif

עיין ערך: גבעות עופר. יהודית רואה שהמסלול בסדר ומציעה אותו לקבוצה המתחרה. ממש ריגול תעשייתי.....

רֶשֶף

New member
שלא לדבר עליך,

שבעבור נזיד הובלה אתה מוכר את "קבוצת הבית" שלך לישמעאלים ופותח לעצמך "עסק מהצד"
(דרורצ'וק, עזוב אותך. עוד מישהו פה עלול להתבלבל ולחשוב שאנחנו לא מתלוצצים
)

Zeev Kovalsky

New member
?????????????

הי איבדתי אותך! "מעתיקים מסלולים", ,קבוצה מתחרה", "ריגול תעשייתי" על מה מדובר? Anyway? האם אלה קבוצות מסחריות?

viczan1

New member
הי דרור../images/Emo24.gifראשית קבוצה מתחרה..

אנחנו לא. קבוצה המקבילה כן וחוץ מזה אנחנו לא מתביישים לחקות דברים טובים מאנשים טובים. אז מה,אפשר להשתתף השבת?לא מפחד מריגול! אגב,אתה ,אייל,סיגל וכל החברה של השנטי מוזמנים לטיולים של EZ בכל עת.

Zeev Kovalsky

New member
OK

אני חייב להתוודות! גם אני מרגל!!! השתתפתי בטיול של שאנטי בהובלתו שך אייל רובננקו באיזור פרוזדור י"ם. היה ענק. שבועיים לאחר מכן הובלתי קבוצה באותו מסלול ממש, וגם כאן כולם מאוד נהנו. כדי להוסיף חטא על פשע, התקשרתי גם לאייל ר. (בעזרתה העדיבה של סיגל י.) ושאבתי ממנו עוד מידע על המסלול. אם זה לא ריגול תעשייתי - אז אני לא יודע ריגול מה הוא!

../images/Emo151.gifחבר'ה להירגע - הכל ברוח שטות

קבוצת השאנטי וקבוצת EZ ריידרס הן קבוצות אחיות, יש בינהן רוח טובה ויחסי שכנות טובים. אפשר להגיד שהיחסים בין הקבוצות הם אי של שפיות ושלום בעולם כאוטי כמו שלנו היום.

shais1

New member
אתם מזכירים את משפחת השאנטי..

...מהפרסומת של בזק לאינטרנט המהיר. רק אל תשחררו איזו צ'אקרה.
שי התאום הצעיר

yasigal

New member
ההרשמה נסגרה. ותגידו לי מה זה השטות

הזו? אני הבנתי שהכל היה בנימת צחוק וקצת רצינות..אז לגבי הרצינות: אתם חושבים שיש נאמנות יותר מדי לקבוצה זו או אחרת? מה זה כנופיות? גם פתאום ראיתי את זה בקבוצת הזולה.. יאללה נו בחייכם.. אנחנו בסך הכל אנשים בוגרים וקבוצת אינדבדואליסטים.. יום אחד כמעט הצרטפתי לטיול EZ RIDERS עם יהודית כי היה מסלול סבבה, אבל רק בגלל שהשעה היתה 5:30 ונחזה שרב באותו יום ויתרתי.. אבל לחלוטין לא איכפת לי "לבגוד" ולהצטרף לקבוצת זולה, קבוצת EZ, קבוצת אמו, את מי זה מעניין הטייטל, כל עוד הרכיבה במקום סבבה ומעניין לי. מה זה משנה<? מה הם לוקחים לי לקוחות? מה, אני מרוויחה על זה משהו? יותר טוב שזה ככה שיש יותר מארגנים..יש פחות עומס של רוכבים ואני לא צריכה להגיד לא לאנשים..זה לא שאני מעדיפה שלא יבואו. פשוט סתם.. אני נתתי שם לקבוצה כדי לזהות אותה כשהייתי ממש על הקאנטים בקטע של רכיבה. שאנשים ידעו שהם מגיעים לקבוצה, והם ידעו למה לצפות..אני לא חשבתי שאני אתקדם בכלל ובגלל זה קבעתי את השם.. זה היה מתוך הכרה במציאות העגומה של רוכבת פאסימית מתחילה שחושבת שזה המצב FOR EVER AND EVER. אז זהו.. השם נשאר והרוכבת התקדמה קצת.. ודבר שני לגבי המאותגרים טכנית..לצערי הרב, כן אתם צודקים, זה עניין של השקפה. הכל עניין יחסי. כשאני מגדירה מאותגרים טכנית, המדגם המייצג זה סער, גלעד ושות' בהר הרוח ואני יורדת מהאופניים והולכת חצי דרך ברגל..אז איך אתם רוצים שאני אקרא לזה? ואולי זה טוב כי יש למה לשאוף. הנה עכשיו הצלחתי לרדת דרופ בסגנון כרמי יוסף האבן 40 ס"מ שנפלתי ממנה..ועכשיו אני מצליחה לעשות באני הופ..לא בזכותי..בזכות הקליטים. פרירייד ודאונהיל זה גולת הכותרת של הרכיבה הטכנית..לא שאני עד כדי כך משוגעת (בשביל זה יש לנו את אלונה) אבל זה המודל..אז זהו שיהיה יום סבבה.. סיגל

רֶשֶף

New member
באמת, מה זה השטות הזו?

אי אפשר כבר לזרוק איזה סרקזם בריא על הבוקר בלי שזה יצור גלים בגובה רב? מה "לבגוד"? מה "ריגול תעשייתי"? מה "נאמנות"? באמ'שלי, זה ממש 'מבוא לסוציולוגיה' פה. החיפוש האובססיבי הזה - להשתייך. המאמץ הבלתי נלאה לחלק את העולם ל"הם" ו"אנחנו". התיוג המכליל והגורף של כל דבר כמעט. התרבות הארגונית-קבוצתית. ההיררכיה הפנימית. התפקידים. המעמדות. התחרות. ראבק, אי אפשר קצת להשתחרר מזה? (דמט! עושה רושם שלא
) נ.ב. יש לך מסר ממני

viczan1

New member
סיגל../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif

למעלה