טיול חוויתי

מחפשת אטרקציה באזור המרכז או השרון

משהו שיתאים לפעילות נחמדה עם ילדים בני 3-5 וגם ארוחת צהריים נחמדה במקום. תודה!

Anett

New member
הייתי אתמול עם ילדים ב"רולדין"

שבמושב קדימה, יש שם מאין מרכז מבקרים. שנירשמים בטלפון ובאים לאפות עם מדריכה אוזני המן עם שוקולד/פרג וגם לעשות מרקיזים של שוקולד, הילדים מתלכלכים, נהנים לשחק עם הבצק ועם השוקולד, רואים סרט על המפעל, יש שתייה: פטל/מים. נראה לי גם ההורים נהנים. ולמטה יש את הבית קפה של רולדין אז אפשר לאכול שם אחר כך. זה עולה לפעילות 30 ש"ח לאדם, נימשך שעה משהו כזה. מזמינה אותך לקומונה שלי (בחתימה) יש שם רעיונות ויהיו עוד לפעילויות שונות

פייטוש

New member
הייתי במפעל נהנתי מהטעימות ,אבל ביקורת אחת

המוצרים יקרים ולא לספר לי על עבודת היד ,סופגניה שנמכרה באותו טעם במודיעין בקניון עם אותם תוספות בקונדטוריה אחרת ,טעמתי משנייהם עלתה בארבע מאות אחוז יותר למה ?

salo

New member
טיול חוויתי

שלום לכולם אנחנו משפחה שמגיעה לארץ בתחילת אפריל למשך שבועיים חשבתי לקחת את הילדים בני שבע ותשע לטיול נחמד של יום יומיים , משהו עם ג'יפים או טרקטורונים י ואפית פיתות באזור הצפון למשהו יש רעיון נחמד איך לשווק את ישראל לשני ילדים ? חשבתי גם יום אחד לקחת אותם למופע אור קולי של מגדל דוד, ואולי עוד משהו באזור חוץ מהכתל. כל רעיון יתקבל בברכה תודה

MoonlighTears

New member
טיול זוגי / האם ישנו קטיף שלא מיועד רק לילדים

שלום רב! אני מתכננת טיול חוויתי לבן זוגי ולי. נורא בא לנו לצאת לקטיף פירות/ירקות, הבעיה שכל מה שחיפשתי מיועד לילדים בעיקר. האם אתם מכירים קטיף מעניין בחודש מרץ ששווה ללכת אליו? ואם לא, האם יש לכם רעיונות מעניינים לזוג האוהב אוכל, לבשל ולאכול כמובן... סדנאות מעניינות, מקומות מעניינים לבקר בהם, תרגישו חופשי להציע! (אולי איזה יקב טוב?) תודה רבה מראש

Anett

New member
כנסי אלי לקומונה ויש לך שם המלצות בנושא

בדיוק כתבתי על קטיף באזור הדרום בפרדס ובשדה תפוחי אדמה. זה חבל"ז אמיתי, שעשינו בשבוע שעבר, לא חייב שזה יהיה עם ילדים היו גם כאלה שבאו רק בזוגות לקטיף. כנסי לקומונה לפי החתימה שלי

ווקשה ../images/Emo140.gif

ממליצה לך על חוות ביו תור בשדה אליהו סדנאות בישול מענינות ומומלצות נערכות אצל אורן גירון , ומאיר השמן. לגבי טיול חוויתי ממליצה לכם על מסלול באיזור עמק האלה הפורח עתה פארק בריטניה אוכל בייקב עגור או הנס שטרנבך בגבעת ישעיה בקור בקהילה האקולוגית ורטיגו בקבוץ הל"ה, המציעים סדנאות ופעילות חוויתית בקור בגלריה של סבא ניסים במושב נטעים פרטים כתובות וטלפונים על כל המקומות שהזכרתי תמצאי בגוגל

ווקשה ../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים
כל האופציות והאטרקציות של הגולן כאן בירושלים כדאי לקחתם למעלית הזמן , לילדים בגילאים אלו זו חוויה
הייתי מוסיפה לטיול בירושלים גם בקור בגן החיות התנכי .

salo

New member
תודה תודה , שנה שעברה ביקרנו במעלית הזמן

ובגן החיות. וכמובן בכותל. אשמח לעוד רעיונות

efratas58

New member
טיולים בפסח בירושלים ואחר

שלום, שיווק זה לא התחום שלי. לגבי טיולים יכולה לעזור. אם כבר באים לחזיון האור קולי במגדל דוד ממליצה לרכוש כרטיס משולב עם ביקור במוזיאון. יש שם המון דברים מרתקים לילדים וגם למבוגרים. פסלי אבירים, דגמים, אפשר ללכת על חומות המצודה להציץ למשיקולי (אשנבים לזריקת שמן רותח) לתצפת על העיר העתיקה ועוד. בחול המועד בטח תהיה פעילות מיוחדת לילדים. טיול על חומת העיר העתיקה לכיוון צפון וירידה ליד מערת צדקיהו. סיבוב על חומת העיר העתיקה דרומה ומשם לרדת לרובע היהודי ולתור אותו. העיר העתיקה בכלל היא אתר מלהיב לכולם. קח אותם לכמה תצפיות למשלתצפית ארבע הגגות, אפשר גם לטפס לכנסית הגואל אם בעלי כושר. להסתובב בנחלאות ובשוק בעקבות ציורי הקיר (יש קישור עם מפה באתר עיריית ירושלים), פעילות של מלאכות קדומות בסטף. בכלל תחילת אפריל, חול המועד פסח הוא זמן של המון פעילויות למשפחות וילדים בירושלים ובכל רחבי הארץ. בקרוב יצאו כל הפרסומים. האם הילדים דוברי עברית? הפעילויות בד"כ מיועדות לדוברי עברית אבל יש דברים שבהם השפה לא משנה. טיול נעים, אפרת

למעלה