טיול חולות יוצא לדרך

טיול חולות יוצא לדרך

טיול חולות יוצא לדרך !!!! בסוף השבוע הקרוב אלפי חניכי ומדריכי מחוז שרון ספינת הדגל התנועתית יוצאים לכבוש את הדיונה הגדולה (דרומית לאשדוד). עלו והגשימו קספר

פוגו

New member
טיול ט"ו בשבט

טיול ט"ו בשבט למחוז חיפה- היום יצא לדרך. לכל מי ששם- תהנו! (לי לא יצאו חניכים...)

איזה טיול!!!!!

איזה טיול פצצות!!!! היה ממש כייף. כל הכבוד למי שהחליט לשים לנו חגיגה בסנוקר בלילה...!!!! הג´יפים-אם אפשר לקרוא להם ג´יפים-לא תיפקדו אז תפסנו על הדיונות לבד ואח"כ כמובן ירדנו.... עכשיו למונו של הטיול!!.... שכבת ח´ של אונו יצאו הכי הרבה...52 חניכים-עברנו את רמתיים!!!!! ישר כוח לעצמנו ולדנה שהביאה לי תירס בלילה....thanks

bAlBuLa

New member
היה ממש סבבבבה

זה היה אחד הטיולים הכי שווים..רק חבל שהלכנו חמש שעות, בשביל נסיעה בג´יפים 5 דקות...

רמתיים יצאו יותר!

אם סופרים חניכים ומדריכים..... רמתיים יצאו יותר! וגם בפלוגה יצאנו מרמתיים 8 ומאונו 4 רק! אבל אנחנו לא קיבלנו תירס.... ודנה...אני מצטער שלא יכלתי לדבר איתך בלילה היינו צריכים לסדר לכם אוכל בשקיות מקווה שאת סולחת.... ותודה רבה לרכזי מחוז הכי טובים שיש! קספר גוטה אתם גדולים

די!!

תודה שאונו יצאו יותר ותשב בשקט.... ממתי סופרים חניכים מדריכים ופלוגה יחד??? ואם רמתיים יצאו יותר למה המדריכים של חטניקים קיבלו סמל של מחוז שרון ואתם לא??

למעלה