טיול יום לאגרה

hodit1987

New member
טיול יום לאגרה

היי,
אנחנו נוחתים בדלהי בחצות, ומתכננים למחר לעשות טיול יום באגרה, לחזור עד הערב ולהמשיך לטיסה אחרת.
- האם ידוע למישהו אפשרות לנסוע לאגרה בלילה כדי להגיע על הבוקר?
- אם לצאת בבוקר, כדי לקחת איזשהו טיול מאורגן לאגרה? אם כן- יש המלצה?
- באיזה אמצעי תחבורה הכי מומלץ להגיע לאגרה (רכבת\אוטובוס)?
וכמובן- אם יש עוד אנשים שמתכננים לנסוע מדלהי לאגרה ב-12.10 נשמח שיצטרפו (אנחנו זוג).

תודה!!

kogawa

New member
לי זה נראה טפשי למדי

אגרה אינה יעד לביקור של יום ובטח אם צריכים לטוס מדלהי יום לאחר מכן. אין בעיה להגיע ברכבת מהירה של שעתיים וחצי היוצאת בבוקר, או לקחת מונית בלילה ב-50$ אבל מי ערב שתגיעו בזמן לטיסת ההמשך? הכבישים לפעמים פקוקים. למה לא תשארו ותראו את דלהי במקום? (קראו באתרי על דלהי ותראו שיש בה אתרים יפים יותר ממרבית אתרי אגרה)

hodit1987

New member
..

טיפשי?! בינתיים כל מי ששמעתי שהיה באגרה וכל מה שקראתי באינטרנט ממליצים לנסוע לטיול יום מדלהי לאגרה ולא יותר מזה.
מה נראה לך שכדאי להספיק באגרה?
מונית בלילה- זה אפשרי? יש בהודו נסיעות לילה במונית?
טיסת ההמשך היא בבוקר שלמחרת, כך שנראה שנספיק. יש רכבות חזרה לדלהי עד שעות מאוחרות יחסית.

תודה

kogawa

New member
ועכשיו שמעת אחרת

באגרה אני מבקר זה 30 שנה, וכמדריך טיולים כשלוש פעמים כל שנה, ואני חושב שאני מכיר את הודו ואגרה לפחות טוב יותר מהכותבים באינטרנט והחברים ממסלול החומוס. כשאני כותב שזה טפשי זה כדי לא לכתוב טפשי מאד. לאגרה להגיע בלי להיות בטאג', במצודה, באיטמד אוד דאולה ובסיקנדרה, ורצוי גם בפטפור-סיקרי, נראה לי נסיעה ארוכה מאד ומיותרת, ולכך נדרשים לפחות שלושה ימים. על כל היעדים הללו תוכלי לקרוא באתרי בכתבה על נשים וארמונות בהודו. לעומת זאת אם הגעת לדלהי, קבר הומאיון דומה לטאג' ויפה כמעט כמו הטאג', המצודה האדומה יפה כמו זו של אגרה, מכלול הקוטוב מינאר הוא אתר התיירות מספר אחד בהודו, בו מבקרים יותר אנשים מבטאג', ולעומת זאת מקדש הלוטוס ומקדש אקשרדהאם יותר יפים מכל דבר באגרה, ושלא לדבר על גני לודי, המסגד הגדול, שוק צ'אנד בעיר העתיקה, ראג-גהאט ועוד יעדים שאפשר להוסיף ביום טיול בדלהי. קראי עליהם באתרי. מציע להגיע לדלהי, לנוח מהטיסה, ולקחת יום טיול חינם בריקשה (בתמורה לביקור בחנויות בדרך) או במונית לכל היום בכ-700 רופי (12$).
לגבי מוניות בלילה, בשדה התעופה כל מונית תסכים במחיר המתאים לקחת אותכם לאגרה - מרחק 200 קילומטר מדלהי, כשלוש שעות בלילה.

hodit1987

New member
תשובה

תודה על התשובה.
אתה יודע כמה בערך תעלה מונית בלילה משדה התעופה בדלהי לאגרה?

למעלה