טיול לאוסטרליה...

Aussie Girl

New member
טיול לאוסטרליה...

אז שמתי לב שרבים כבר ביקרו שם. יופי, כי יש לי שאלה בנושא. אני רוצה לטוס לשם שנה הבאה. הבעיה המרכזית שלי היא כספית. אני יודעת שכרטיס טיסה עולה בערך 1850 דולר. עכשיו, אני צריכה הרי משהו מאורגן... יש למישהו מושג כמה זה יכול לעלות ואילו עוד אפשרויות יש בשביל לבקר שם בכמה שיותר מקומות?

אמנון כ

New member
למה מאורגן??

לדעתי הרבה יותר נחמד לטייל עם חברים, או לחילופין להצטרף פה ושם לטיולים מאורגנים של תרמילאים צעירים, אבל אין שום הכרח לארגן את הכל בטיול מאורגן.

Aussie Girl

New member
כי אין לי חברים שיסעו

ואני לבד, לא נראה לי שאני אסתדר. וגם הרוב נוסעים אחרי הצבא ואני ההפך רוצה לנסוע לפני, כמובן אם לא יגייסו אותי ישר אחרי ביה"ס.

devil lady

New member
בגלל שעכשיו מתקרב החופש הגדול...

תוכלי לחפש טיולים מאורגנים עם קבוצת מטיילים מסביב לעולם ויכלול מקומות באוסטרליה... או לחילופין לחפש טיול מאורגן שיכלול אתרים רק באוסטרליה...יש כזה דבר!

אמנון כ

New member
המלצה שלי...

חכי עד אחרי הצבא. אוסטרליה לא תברח לשום מקום, ואז תוכלי גם לעשות טיול ארוך ומקיף הרבה יותר וגם לכלול מקומות כמו תאילנד וניו זילנד. אני מאמין שאחרי הצבא תוכלי להנות יותר, יתנו לך להיכנס לפאבים ולשתות אלכוהול (בגיל 17 לא תוכלי לקנות אפילו בירה). אולי אפילו תמצאי כמה אנשים שיבואו איתך... בקיצור - שווה לחכות!

Aussie Girl

New member
...

אני כבר לא יכולה לחכות. אני רוצה לשם כבר לא יודעת כמה זמן. פשוט לא יכולה!!! וחוץ מזה אני בת 17 בפברואר 2005. כך שעם זה לא תהיה בעיה. אני כמו שאמרתי צריכה לראות מתי מגייסים אותי כי אני באמת רוצה גם לניו זילנד. אני פשוט רוצה לשמור את האופציה שתהיה לי הזדמנות, זמן וכסף לזה לפני הצבא. אני רוצה לראות אם זה יהיה אפשרי מבחינה כספית קודם כל, לכן גם די חשוב לי לדעת כמה כל זה יעלה.

מסכים עם ההמלצה של אמנון

רוב התרמילאים הם אחרי צבא. יהיה לך הרבה יותר קל לפגוש ולטייל עם אנשים בגילך. דבר נוסף מומלץ לטייל עם אוטו (כדאי שיהיה לך רישיון), טיול מאורגן זה בעיקר לאנשים מבוגרים, פחות תהני בטיול כזה.

calba 2

New member
כרטיס טיסה מתחיל מ-

1450 USD במידה וזה כרטיס פתוח לשנה. נכון, יכול להגיע גם ל- 1850. אני שילמתי 1450 וטסתי עם אלעל ו- QANTAS עם המתנה של שעתיים בתאילנד. במידה ואת רוצה גם להגיע לניו- זילנד דרך אוסטרליה, יש אפשרות לרכוש כרטיס ב-1650 USD. לא ציינת כמה זמן את מתכוונת לבקר שם.

למעלה