טיול לאורך הריין

balou

New member
טיול לאורך הריין 1

נחתתי בפריז, אחרי שבארקיע ויתרו על תשלום נוסף לאופניים. בפריז ישנתי לילה ומשם ברכבת לשטרסבורג, האופניים עדיין בקופסה. בשטרסבורג קניתי ספידומטר ב- 20 יורו ועוד בקבוק גדול, למה הפחידו אותי מהחום. אחרי שני לילות בשטרסבורג, הרכבתי את האופניים ויצאתי לדרך עם מפת תיירים שהוציאה אותי מצרפת לכיוון גרמניה, לא טרחתי לצלם, אבל כבר התחלתי לאסוף חוויות. כשיוצאים מהערים הגדולות, הילידים לא מדברים אנגלית, הילדים דווקא יותר. אכלתי באיזה אתר תיירות על הנהר (ריין) וכמובן שטפתי פנים במים ועיניים בציצים. ביקשתי small sedwich with meat זה לא עזר עד שלא הצבעתי על מה שאני רוצה. מזל שהיתה לי מפה, כי השמות שכתובים באותיות אנגליות נשמעים לגמרי אחרת כשהילידים אומרים אותם. סיימתי בקמפינג (12.5 יורו) [ת.1] אוהל כמובן שהבאתי מהבית וגם שק'ש סחבתי איתי. לא לדאוג, זו הפעם האחרונה ששילמתי על הזכות לישון ועל שכ'ד לאוהל. לאורך כל הדרך משכתי מבטים, רק בהמשך התברר שזה לא רק הטייצ עם החבילה הלא מרשימה, וגם לא חולצת הניווט מלאת הפרסומות והחסויות, אלא כמו שאמר לי באיזשהו שלב מישהו I told my wife, when I see this bike, he is from amerika. גם אחרי שאמרתי שאני מישראל הוא המשיך להתלהב ואפילו יותר. המשך יבוא (אולי)

balou

New member
טיול לאורך הריין

טוב, אז לפני כחודש רציתי לטייל, לא ידעתי בדיוק לאן, מהעבודה לקחתי חופש מתחילת אוגוסט ועד קצת אחרי החתונה של בת דודתי באמסטרדם, כך שהיה ברור לי שהטיול מסתיים שם. בהברקה או אולי טפשות של הרגע האחרון החלטתי ליסוע מפריז לאמסטרדם באופניים. זמן התארגנות פחות משבוע. לאחר שבררתי את האופציות השתנתה עיר המוצא לשטרסבורג, מכל מיני סיבות. אחרי שביררתי ברגע האחרון קניתי כרטיס טיסה, ביום חמישי ה 31 ליולי, בדיוק שבוע אחרי שהחלטתי ליסוע לטיול הטיסה לפריז היתה במוצ'ש היציאה משטרסבורג היתה ביום ג או ד וואלה לא זוכר ואיתלע יא ג'מעה. אז כמובן שבהתראה של שבוע, קשה למצוא עוד משוגעים. הטיול נגמר ביום חמישי שבוע אחר כך בבית של בת דודתי באמסטלפיין. אני לא כל כך אוהב לפרט ואני ממש לא גיאוגרף, אבל בסיכומו של דבר היה טיול מדהים עם המון חוויות. האופניים הם שלי מהארץ, התיקים בחסות חברי המשובח אורן, האוהל בהשאלה מחברה לעבודה, חלקים ציוד ושרות טרום נסיעה בזרתו של משיח מאופני משיח, הטבע והנופים הם בעזרת השם. תמונות מהטיול אפשר לראות ב http://f1.pg.photos.yahoo.com/kobi_peeri אשמח לעזור ולעוץ למי שצריך. התמונות במידה מסוימת מקפלות כל מיני סיפורים מאחריהם, אולי בהמשך... קובי

IlanShacham

New member
חולצת איגוד הניווט מטיילת בעולם ../images/Emo13.gif

אחלה תמונות. ספר, ספר קצת סיפורים - אוהבים לשמוע!

balou

New member
שחר, כשהחתול הולך העכברים נחים?

מה אז אם אני לא פה אז אתם לא זזים?

זה בערך מה שקרה

אורן התעצל לארגן לנו טיולים...... חוץ מזה, דאגנו לך בגלל כל החמסינים המוזרים, פחדנו שזה יהרוס לך את כל החוויה.

ShaharTwoWheels

New member
זו עלילת דם.../images/Emo46.gif

שני דיוושים היו שם. שניהם בהר חורשן. הראשון לבד. ב 06:00 הייתי על האופניים. ב 09:00 כבר סיימתי. השני עם אלעזר. אבל אכן חסרת לנו
אני מקווה ליותר פעילות בעתיד הקרוב.

yasigal

New member
וואו! נשמע מדהים ומעורר קנאה גם יחד

הטיולים הספונטניים האלה הם הכי כייפים שבעולם. ועצם זה שאתה רוכב עם לבד עם עצמך יש בזה את הייחוד שלו.. בטח אחרי מסע כזה מרגישים מחושלים וכמי שמסוגלים לעמוד בכל דבר...! כמי שעשתה מסע (לבד בחלקו) של מספר חודשים (בלי אופניים לצערי) - המשמעות של רכיבה שבוע לבד נראית לי מדהימה.. היית אומר שלבחורה לבד באזור הזה - זה בעייתי? ראיתי שעשית את זה עם אופני שטח? רכבת גם בכביש וגם בשטח?.. יצא שהתברברת למרות המפה?

balou

New member
לדעתי לא אמורה להיות בעיה לבחורה

זו דעתי, אבל היא ממש לא צריכה להיות בעלת משקל כי אני לא בחורה. נשמע דבילי, אבל אני לא הייתי במצב של הטרדות על רקע מיני, בעצם חוץ מפעם אחת, שבמבט לאחור די משעשעת אבל בזמן אמת זה די הלחיץ אותי. אני מנסה לכתוב לזוג שטיילתי איתו וכשהם יחזירו לי תשובה, בהנחה שהדואל נכון, אז אשאל את הבחורה. באשר לחישול, לא יודע, בסוף המכתב שלך יש משהו עם שנטי, אז אני משתדל לזרום ולא רק בהודעות של פורומים, ובינתיים, זה הוכיח את עצמו. כמובן עד שאתקל בממחסום. אבל אני מקווה שגם אז אני אמצא את הדרך להחלץ. ובאשר לשטח/כביש, בהמשך...

למעלה