../images/Emo91.gifעל פורום נהדר ../images/Emo26.gif כנסו כנסו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif
עכשיו חזרנו מטיול ארוך באיסטנבול (עם קפיצה של 3 ימים לקפדוצ'יה...) ואני רוצה להודות לפורום המעולה הזה, שכל המלצה שהתפרסמה בו קלעה בול, יותר מכל ספר תיירים שקיים. קבלו תודה ענקית
אז מה היה מעולה? היתה המלצה על מלון- ואני מצטטת (לא זוכרת את מי סלחו לי): מלון בוטיק Ehmet Efendi Evi בעיר העתיקה , במרחק הליכה מהאטרקציות . כ-500 מ` מהמסגד הכחול, איה סופיה ועוד קצת מטופקאפי. המלון חדש, נבנה לפני כ-5 שנים, מנוהל בסגנון ביתי על ידי מני וגונול. ההרגשה כמו בבית. כל שמבקשים - נענים מיד. החדרים חדשים, נקיים, כלי המיטה יפים, מזגן שקט בכל החדרים, ארוחת בוקר טובה מאד ויחס המארחים הטורחים ונענים לכל בקשה, אינפורמציה וכו`. פשוט כייף. אני שילמתי לזוג ללילה + א. בוקר -60 יורו. המלון ממוקם ברחוב שקט ואותנטי באיסטנבול העתיקה, אולם יש בסביבה כל שצריך, מסעדות, נמל ושוק הדייגים, מכולות, בתי קפה, פאבים ,חשמלית די קרוב וכו הטלפון 00-90-212-5188465 . עד כאן ההמלצה שקיבלנו- ומנסיוני- כל מילה בסלע!!! המלון המקסים הזה ***עשה לנו את הטיול*** (היינו בעוד 4 מלונות הטורקיה מלבדו, ולא מצאנו קרוב אליו לא במחיר השווה ולא באירוח הנהדר). מני וגונול מקסימים, מני מסביר פנים ונותן רעיונות נהדרים לבילוי, דואג שהכול מתקתק ושכולם נהנים, ואנחנו אפילו זכינו למזכרות- קיבלנו את ה"עין" הכחולה כדי לתלות בבית... בקיצור- אחלה מלון, בלינו בו 3 לילות, וחזרנו לעוד 4 כי היה כל כך מוצלח! מומלץ כל כך! כמו כן קיבלנו כאן המלצה לביקור ב TERMAL שב Yalova והיה נהדר! בעונה הזו יש בקושי אנשים, ואפשר לבלות בוקר וצהריים בהפלגה קצרה למקום, טיול, פיקניק, ושחיה בבריכה ממים חמים טבעיים, חמאם, מסאז' וכו... היה מעולה. עוד המלצה מעולה שקיבלנו כאן היתה סיור במלון Çirahan שנמצא באזור אורטקוי, ortakoy, יצאנו רגלית לחפש אותו, וכשכמעט התייאשנו התחלנו להתרגז עם הממליץ (עמו הסליחה) אך ברגע שהגענו עצרנו את נשימתנו למראה הפאר, העושר והיופי הבלתי רגיל. המצלמה לא הפסיקה לתקתק. אני חושבת שזה היה המבנה היפה ביותר שביקרתי בו, ואחזור להתארח שם כשאתעשר, בקרוב בלי עין הרע! שוב- בזכות הפורום. אחרון חביב- פארק Çamlica שנמצא בצד האסיאתי של איסטנבול, שוב, הומלץ כאן כ"נוף מהיפים בעולם ", ועל אף הטרחה שבהגעה אליו היה נהדר. יישר כח!