היי, אני מתכננת טיול של חודשיים למערב אירופה (איטליה, צרפת, הולנד, אנגליה ואולי גם אירלנד). הטיול יהיה ברכבות. אשמח לקבל מידע לגבי אתרים מומלצים, מלונות זולים ובכלל הצעות כלליות. אשמח לקבל עצות ממישהו שעשה טיול דומה..
ברוכה הבאה לפורום. מכיוון שנושא אתרים ובתי מלון באירופה נדון בפורום במספר שרשורים בעבר, אני ממליצה לך להשתמש במנוע החיפוש (בחלק השמאלי העליון של הדף) ולהקליד פנימה שמות של מדינות. באופן זה תעלינה הודעות שדנו בנושא אלה העשויות להועיל לך. כמו כן אני ממליצה להעזר בדף "קישורי הפורום" (בפס האפור בחלקו העליון של העמוד) ובו תמצאי טיפים שיהיו לך לעזר. אם לאחר כל האמור לעיל תהיינה לך שאלות ספציפיות אין לי ספק שחברי הפורום ישמחו לעזור. טיול נעים.
עשיתי טיול דומה לפני כ -6 שנים ודבר שמאוד עזר לי זה ספר שבו ישנם פרטים של מסלולים ,שעות, תחנות וכו´ על כל הרכבות שנוסעות בארופה (גם בתוך המדינות וגם על קוים בינלאומיים בארופה) את הספר השגתי דרך סוכן נסיעות וכדאי לנסות להשיג אחד כזה , גם אם הספר הוא לא של אותה שנה כדאי להעזר בו כי הקוים כמעט שלא משתנים ויש סיכוי שסוכן יוכל לתת לך ספר מלפני שנה.