התיחסתי לעצם השאלה
שאלת היכן תיהנה יותר התשובה קולומביה . ביקשת מסלול בארגנטינה בדף הפתיחה של הפורום כתוב בבירור למי מיועד הפורום הוא מיועד למטיל עומק ! למטיל עומק תרמילאי שיוצא לטיול ארוך אנו נוצנים עיצה ששוה זהב למד את הדקדוק הספרדי ! כדי ללמוד את השפה ! אין דרך אחרת ללמוד חשיבה בשפה חוץ מללמוד דקדוק ! ולכן אנו מקפידים על הדקדוק בעברית באותה מידה כי זו חשיבה וזו תרבות. באותה נשימה נכתב : בדף הפתיחה אנו לא מתכננים טיולים לצורך הזה נועד פורום טיולים וחופשות בחו"ל , כדי לא ליצור כפילות אנו לא עוסקים בתיכנון מסלול ! שאלת מה אתה חייב לראות , אין לי תשובה עבורך. אין לי דברים שחייבים לראות בטיול הזה , הטיול הוא הדרך אין אתרי חובה כשתהיה תבין או שלא לטיול קצר כמו שלך אין חובה ללמוד שפה גם לא תספיק ולכן התגובה אינה מיועדת עבורך היא מיועדת עבור אלו שכן חשוב להם לדקדק . אם אתה באמת רוצה להנות מהטיול למד שפה זו החובה האמיתית ואז כל קרן רחוב כל עמוד הנצחה ידברו אליך פתאום המדינה תדבר אליך אם לא אז היא תישאר סתומה עבורך לא תבין מה יש בה ואתה לא מצפה שאבזבז את זמני בנסיון להסביר לך . כתבתי לך ברוך הבא לפורום לא כדי לזלזל בך, ולא כדי לצחוק עליך. התשובה שלך היא קאט וומן קפצי לי ואני לא זוכר שביקשתי שיעור בדקדוק לא קיבלת שיעור בדקדוק קיבלת שיעור עדין בנימוס , וכיבוד שפה . את אותו שיעור תקבל גם שם כשלא תבין מה רוצים ממך , כפי שהרבה ישראלים מקבלים את השיעור יום יום וחוזרים עם טענות קשות הסיבה לא מבינים את המנטליות ההיא ומי שמדקדק ומנסה להבין מוצא שהמקום גן עדן . קיבלת כאן הסבר ארוך שדרש יותר זמן ממה שיש לי להשקיע .