כמה אתרים Must
כמובן שבבואנוס איירס אתה חייב להיות, להסתובב ברחובות שבמרכז Florida, Lavalle, לבקר באזור של טיגרה, בשכונת בוקה וה-caminito, ללכת למשחק כדורגל טוב של אחת הקבוצות, לראות את האובליסק הידוע ברחוב הרחב ביותר בעולם, נדמה לי שזה שדרות 11 de Julio ורחוב Corrientes. חוץ מבואנוס איירס, אז ככה: אם יש זמן ורכב שכור, לנסוע לפטגוניה וארץ האש, הקצה הדרומי של אמריקה, וישוב הקבע הדרומי ביותר בעולם, הרי היא העיר אושואיה, בחוף של פטגוניה בערך באמצע הדרך נמצא חצי האי Valdez שיש בו מגוון של יונקים ימיים, כגון אריות ים, פילי ים, כלבי ים ובעונה מסוימת גם לווייתנים. כל הדרך לאורך הגבול עם צ'ילה (Carretera Austral) היא מדהימה, כמובן שצריך לטייל בסגנון של קמפינג, עם אוהלים, שקי שינה, אוכל וכל הציוד שצריך. יש לציין את הקרחון המדהים Perito Moreno שניתן לצפות בו ממרחק בטוח איך גושי קרח עצומים מתנפצים מהקצה שלו אל תוך האגם שלידו. במערב ארגנטינה - אזור האגמים שגובל באזור האגמים של צ'ילה, אגם נאהואל הואפי והעיר בארילוצ'ה, עיר מדהימה, ידועה במפעלי השוקולד שלה ובתיירות הסקי באזור, נופים פשוט משגעים, כמו צפון אירופה או הרי הרוקיז בצפון אמריקה. באזור של צפון ארגנטינה והגבול עם בוליביה לא הייתי אבל גם שם אני חושב שיש מה לראות. כמובן שכדאי שתקרא בספר הדרכה קצת יותר על המקומות ועל התנאים הצפויים לך בעונה, על מחירים וכדומה ותקבל מושג מה בערך אתה רוצה לעשות. כמובן, ללמוד ספרדית בסיסית כדי לשוחח עם המקומיים כמו שצריך כי זה מה שנותן את הטעם לטיול, חוץ מבערים הגדולות לא מדברים שם אנגלית וזה תמיד נותן לך נקודות זכות אם אתה יכול לקשקש ולספר בדיחות בשפה המקומית... בהצלחה