טיול לדרום אמריקה- צריכה עזרה

טיול לדרום אמריקה- צריכה עזרה

אני ו2 חברות שלי רוצות לטוס לדרום אמריקה..ואנחנו לא יודעת כל כך מאיפה להתחיל. אנחנו רוצות לטוס בסביבות אפריל-מאי...לא ליותר מדי זמן.. אמרו לנו שאם אנחנו כבר טסות לשם אז זה לא לטיול כ"כ קצר...אז חשבנו על 3-4 חודשים בערך.. איך אני יכולה למצא מסלולים..מחירים..מקומות לינה..? ואם יש מישהו שיכול להמליץ לי על מקומות שכדאי להגיע אליהם? אני כבר הייתי בארגנטינה, אבל לא בטיול מהסוג הזה... תודה.

התקופה שלך

שלום לך. להתחיל בפרו לנסוע להווארז לטייל קצת לחזור ללימה לנסוע לוואקיצה קוסקו בולביה ואז להתחיל לרדת. עד ארגטינה צילה מניח שיצא קצת יותר מהזמן הבמוקש.. אם אתן רוצות רק ארגטינה צילה וברזיל תדחו לאזור נובמבר.. מקומות לינה יש ספרים ושי גם המלצות של ישרלאים באתרים אחרים.. לא לפספס הכל שאלה של טעם אני מאוד אהבתי טבע אז כמובן טרקים ואת דרום ארגטינה.. וכומבן הרבה אוכל טוב.. תהנו

0 אור 0

New member
כדי לעזור לכם לקבל עצות מדוייקות

כדאי שתספרי מה אתן מחפשות בטיול - נופים, שאנטי, ריקודים ושמח, מפגש עם תרבויות .... - וגם על איזה סוג טיול חשבתן - קרבי או נינוח. ואז תוכלו לבחור בין האפשרויות המתאימות לתקופה שאתן נוסעות מבחינת מזג אויר (מדובר בדיוק על החורף שם)

אז ככה...

אנחנו לא מחפשות טרקים. כן מעניין אותנו נופים ותרבויות אבל אנחנו גם רוצות לבלות.. אני הייתי בארגנטינה, וכל הפעמים שנסעתי היו ביולי אוגוסט, לא זכור לי שכ"כ קר שם... אני לא אומרת שהיה חם- אבל גם כשהייתי שם בקיץ- הקיץ שם זה לא הקיץ פה...הרבה יותר נוח...

0 אור 0

New member
את כנראה יותר חסינה ממני

אני אפילו לא הגעתי בקיץ אלא באביב (סוף ספטמבר) לאיזור בואנוס איירס וצפונה, ומתתי מקור. הפעם גם לא הצליח לי טוב עם הגשמים, כי היו די הרבה ימים גשומים וסוערים. לפי מה שהבנתי ביולי ואוגוסט ממש קר וגשום. הבעיה העיקרית בטיול חורפי היא שבדרום פטגוניה וארץ האש המון מקומות וכבישים יהיו סגורים. לברילוצ'ה אתם יכולים להגיע כדי לעשות סקי. אם אתם חושבים על בילוי ונופים, יכול להיות שברזיל מאד תתאים

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

לפי התאריך בהם אתם רוצות להגיע האיזור המתאים יותר הוא איזור בוליביה ופרו, כיוון שבדרום היבשת בתאריכים הללו חל החורף. בפרו ובוליביה ישנם מקומות רבים לבקר ולראות, השאלה היא מה אתם הכי אוהבות, אם זה טרקים, אתרים היסטוריים ואולי בכלל לשבת בים ולהנות מהשמש שאז זה בכלל עבודה של ברזיל. הכל תלוי במה אתן אוהבות אשמח לעזור גם במייל אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

orired6

New member
המשך

בדרום בוליביה את הסאלר -מדבר המלח, טופיזה -טיול סוסים יפה מאוד,בבירה לא פאז ישנם מספר טיולי יום יפים כמו כן השכרת טרקטורונים משם גם יוצאים לדרך המוות באופניים. בנוסף בבוליביה העיר רורה נאבקה ממנה יוצאים לג'ונגלים , ישנו טיול של 3 ימים לפאמפס שאלו הם ג'ונגלים ביצות. התור הזה כולל הכל ונראה לי שיהיה מתאים לכן. בצפון בוליביה יש אגם טיטיקקה משם אפשר לצאת להפלגה לאיסלה דל סול, מעבר לפרו , קוסקו-מאצ'ו פיצ'ו ,ראפטינג וטיולי יום היוצאים מהעיר כמו כן בעיר מסיבות וחיי לילה. משם אתן יכולות לעבור לאיקה, שם אפשר לעשות סקי בדיונות ענק על החול. פיסקו טיסה מעל ציורים ענקיים שנמצאים על הארץ . ווארז -עיירת טרקים יפיפיה -שם הטרק יוצאים עם חמורים ומדריך כך שאם תרצו גם לצאת לשבוע זה יהיה לכן יותר נח. מצפון לווארז יש את איקיטוס שזו עיירה שמנה גם יוצאים לג'ונגלים ואליה אפשר להגיע רק במעבורת, ישנן גם מספר הרי חוף לפרו ,הן מציעות גלישה, משקאות מגניבים ,לא הרבה תיירים וכמובן הים והשמש.

למעלה