טיול לדרום אפריקה

רעיגאני

New member
טיול לדרום אפריקה

שלום רב אני האם הלחוצה והמודאגת ששאלתי פה שאלה, חזרתי לשאלה נוספת. אזכיר את הסיפור: אנחנו זוג עם שתי בנות מתוקות (אובייקטיבית!) בנות ארבע וחצי וחמישה חדשים וחצי. חמי וחמותי בטיול עם קבוצה לדרום אפריקה. התחיל ביוהנסבורג אך ממשיך לימי ספארי ותיור באזורים שונים נוספים, חלקם בוודאות, על פי התדריך שניתן מראש אזורים המוגדרים "מוכי מלריה ושאר מחלות". ידוע לי שהם התעניינו במרפאת מטיילים טרם נסיעתם וידוע לי מהמילים שלהם שהם מתמרחים נגד יתושים ובולעים כדור נגד מלריה. (למיטב ידיעתי כדור זה אינו מחסן נגד כל סוגי המלריה). לא ידוע לי על חיסונים או כדורים אחרים שהם לוקחים. הם אמורים לחזור בשבוע הבא. אני מודה - אני אם חרדתית ודואגת תמידית לבנותיי. האינסטינקט שלי מרגיש לא לתת להם ישר כשהם חוזרים להיות במגע עם הקטנות. מכיוון שאני רוצה לדעת "איפה מתחילות העובדות והיכן מתחילות חרדותיי" - ולפני שאני יוצרת אי נעימות משפחתית (אבל אם צריך אצור, כי בריאות הבנות חשובה לי מכל) רציתי לדעת האם כשהם חוזרים עליי להמתין ולראות אם הם מפתחים תסמיני מחלה?? האם ישר הם יכולים לבוא במגע עם הנכדות?? האם יש חשש שגם אם הם לא ירגישו חולים הם עלולים להיות נשאים למשהו שידביק תינוקת קטנה?? סליחה אם אני נשמעת היסטרית, אבל חוסר הוודאות שלי מלחיץ אותי ולכן אשמח להבהרות. סופש נעים ותודה מראש לתשובה!

רעיגאני

New member
האם הכל בסדר?? למה לא עונים לנו על שאלות??

בפעם שעברה היה מענה זריז, ומזה זמן אין תגובה לשאלות...

למעלה