טיול לדרום שבוע הבא

טיול לדרום שבוע הבא

מבקש פרטים לגבי הארוע בדרום המתקיים בשבוע הבא כמה ממגיים משתתפים היכן ומתי נפגשים וכו תודה

ronga

New member
פרטים

יציאה: - נפגשים ב- 2:30 בבוקר (יום חמישי בלילה) בתחנת "פז" סיירים - נא להודיע לי או למשה שקורי מי שרוצה לבוא - הטלפון שלי 053578562 טיסה: - יש להכיר את המסלול והמפה + גבולות גזרה ואזורים מסוכנים\אסורים - המראה וטיסה כקבוצה ושמירת קשר עין - תדריך משותף לפני לכולם עוד פרטים בקישור תודה רון

old fashion

New member
שאלה ..

אני תוהה לגבי המסלול המפורט בקישור, "חגב" לא עושים בעיות עם טיסה בימי שישי בבוקר (למיטב הבנתי אנחנו (האזרחים) מורשים "לקחת בעלות על השמיים" מ-1400 בלבד?... שנית כל - המסלול בחלקו נמצא בתוך הגבול האסור לטיסת אז"מ/ממ"ג (לאורך הגבול המזרחי) ..

ronga

New member
תשובה

א. אין התנגשות עם חגב וכמו כן אין אנו בבעלות על שום דבר(הפיקוח נשאר ב"חגב"), אבל למען הסדר הטוב מרימים טלפון לחגב לפני המראה ומדווחים לו על פעולת מצנחים ממונעים במכתש ודרומה + למשטרת מצפה כמו כן אם יש טרייק/ אז"מ איתנו, הוא בקשר כל הזמן עם חגב ב. לגבי הגבול המזרחי, שים לב שבמפות אז"מ החדשות, ה"רצועה האסורה" שאתה מתכוון צומצמה לכדי עשירית ולכן אין בעיה תודה רון

ronga

New member
הטיול נדחה בגלל מזג האויר!!!

שווה להגיע ברכב (אם הטיסנאים לא יבטלו) את המסלול המתוכנן נקיים כנראה שבוא הבא, הודעה תבוא בנפרד, בינתיים נא להודיע מי שמתכוון לבוא כדי לדעת כמה אנשים מדובר (עדיף מייל או מסר אישי) תודה רון - משה

למעלה