טיול לחו"ל עם ילדה בת שנתיים

טיול לחו"ל עם ילדה בת שנתיים

יש מישהו כאן שעשה משהו דומה? אשתי, אנוכי ואני רוצים לצאת לטיול בחו"ל, טיול ארוך של כמה חודשים, ואני מלתבטים בכמה שאלות: א. לאן הכי כדאי לטוס (מבחינת עניין לילדה בת שנתיים ונוחות התנועה ושאר התנאים הסביבתיים)? ב. מתי? ג. כמה זמן? ד. איך כדאי לטייל - קראוון, או תחבורה מקומית? אנחנו נשמח לכל פיסת מידע או חוויה אישית שתוכל לעזור.

../images/Emo66.gifאני טיילתי כך

יש כמובן המון הבטים לטיול כזה ותקצר היריעה מלפרט בפורום ובתשובות קצרות. אתה מוזמן ליצור קשר ואשמח לדבר אתך.

איזה כייף לכם

אני ממליצה בחום על הפסיפיק - אוסטרליה , ניו זילנד מצד אחד ארצות מערביות כך שקל להסתדר עם ילדים מבחינת היגיינה וציוד שצריך , מצד שני נופים מדהימים ואין ספור אטרקציות, למרות שבגיל הזה כל גן שעשועים פשוט מספיק ולפחות בניו זילנד תמצאו את אלה בכל פינה. קרוואן - לדעתי הכי הכי טוב עם ילדים כיוון שזה תחליף מעולה לבית ונותן הרגשת קביעות. לארצות האלה כמובן לטוס בקיץ שלהם אוקטובר - מרץ ולקחת בחשבון שלפחות בניו זילנד גם קיץ זה כמו חורף ממוצע אצלנו. כמה זמן? כמה שיותר, אנחנו טיילנו חודשיים ובשמחה היינו מאריכים עוד אם היה אפשרי..

oshrak

New member
גם אנחנו טיילנו כך - 8 חודשים עם קרוואן

כמובן מומלץ קרוואן למס' חודשים ועם ילדים. היתרון הגדול הוא הקביעות במקום המגורים עבור הילדה. אין שום בעייה לטייל כך בארה"ב, אוסטרליה, ניו זינלנד או אירופה. העונה תלויה ביעד. אם מטיילים מס' חודשים יש לקחת בחשבון שעוברים יותר מעונה אחת. כמה זמן לטייל? - תלוי בכם ובתקציב.... תוכלו לקרוא את סיפורי המסע שלנו בבלוג שלי אושרה

ננדו

New member
מהנה מאד, מה את מציעה לחופשה של חודש ?

קראתי בעיון את יומן המסע שלכם, האזורים שבהם אנו תכננו לטייל. תודה, מעניין, מהנה, המון טיפים של איך ולקראת מה להיערך. על הדרך בבלוג קראתי גם על הטיול של משפחת קמחי בארה"ב, כנ"ל. שניכם שהיתם בקרוואן מספר חודשים, אך לנו יהי בקושי חודש האם מומלץ לדעתך לשכור קרוואן לתקופה כז ו? יש לך הערכה גסה של עלות ? מה תהיה המשמעות של לשכור בצפון, נניח בטורנטו ולהחזיר בדרום, מיאמי ? יש לכם מושג ? תודה מראש,

oshrak

New member
חודש בצפון מזרח

סדר קטן לפני הכל - משפחת קמחי ואני חד הם. סיפורי המסע שלנו מופיעים בבלוג שקראת וכן באתר למטייל. ולעצם השאלות - קרוואן כדאי להשכיר החל מ- 10 ימי טיול ועד בכלל. טיול בקרוואן לחודש הוא כיף. העלות תלויה בתקופה בה נוסעים, במיקום בו לוקחים בסוג הקרוואן ובמספר הימים. לא ניתן לשכור בקנדה ולהחזיר בארה"ב אך ניתן לעבור מקנדה לארה"ב ולהיפך. אם אתם רוצים לעשות מסלול של חודש ולשלב בו את קנדה, עדיף לשכור בארה"ב, לעבור לקנדה ולחזור לארה"ב. קח בחשבון שלפעמים יש דמי החזרה בתחנה אחרת. ממליצה לבנות מסלול ועל פיו לבקש הצעות מחיר מחברות ההשכרה. את התשלום עבור ההשכרה מבצעים 75 יום לפני איסוף הקרוואן כך שאין כל המניעה (ואף עדיף) להזמין מס' חודשים מראש ולניות עם יד על הדופק לגבי שינויים במחיר או מבצעים. טיול נעים אושרה

שאלות המשך, בבקשה

האם אפשר לטייל באירופה/ארה"ב בקראוון בתקציב חודשי של 1000$ בחודש? אם לא, למישהו יש הערכה מה תקציב כן צריך? (לא כולל השכרת/קנית הקראוון עצמו וללא כרטיסי טיסה,כמובן). מה יותר כדאי - ארה"ב (מערב/מזרח) או אירופה המערבית? (ירדנו מהרעיון של אוסטרליה וניו זילנד).

oshrak

New member
ממש לא

אין לי מושג לגבי אירופה אז אני ידבר רק על ארה"ב. 1000$ לחודש זה כ- 33$ ליום. זה המחיר הממוצע של קמפים ללילה. חוץ מזה יש דלק (לא מעט כי קרוואן זולל דלק), אוכל, אטרקציות וכו'. התקציב תלוי גם בעונה בה מטיילים. שיא העונה = מחירים גבוהים בקמפים ובחלק מהאטרקציות. בקיץ האחרון טיילנו בקנדה עם קרוואן גדול (6 נפשות) במשך חודש וחצי ויצא לנו כ- 300$ לכולם ביחד ליום. נראה לי ש- 150$ ליום לכולכם זה סביר. אושרה

למעלה