טיול לטורונטו והסביבה

roz האחת

New member
טיול לטורונטו והסביבה

אני מעונינת לעשות טיול בחודש יוני לטורונטו והאיזור לכ 10 - 11 יום...( גם טיול , וגם כבר לראות לאן פנינו מועדות ) אשמח לדעת כמה דברים : 1. מבחינת מזג האויר , האם יוני זה חודש טוב לעשות טיול ? 2. אשמח לקבל המלצות לגבי המסלול , חשבנו על טורונטו ומפלי הניאגרה..כמה ימים להקדיש לטורונטו כמה למפלי הניאגרה? מה עוד כדאי להכניס ב 11 יום האלו ? האם כדאי לשכור רכב ? תודה !!
 
חיוני לשכור רכב. יוני זה חודש מצויין מבחינת

מזג אויר. רוב הפסטיבלים הם ביולי אוגוסט אבל יהיה מספיק גם ליוני וביוני כרטיסי הטיסה יותר זולים.... יש להקדיש לטיולי כיף בטורונטו 3 ימים, סידורים וסיורי טרום רילוקיישן עם מתווך ומכרים יומיים, יום אחד נסיעה לניאגרה, אפשר לטייל לממונטריאול יומיים זו עיר מקסימה, וסיור ל 1000 האיים עוד יום. אין לי הצעהלעוד יומיים אבל אני בטוח שתיכף יגיעו עוד הצעות.
 

roz האחת

New member
יום אחד לניאגרה זה מספיק ?

לא היינו שם אף פעם..הבנתי שמומלץ לראות את המפלים בערב , נכון ? אז אתה אומר שיום אחד מהבוקר עד הערב אמור להספיק , כן ? בטורנטו עצמה אין לנו צורך ברכב מושכר לא ? התחבורה הציבורית לא תספיק לנו ?
 
כן. כדאי לראות את התאורה, יש גם תקופות שיש

זיקוקים, אבל זה לא משו...אפשר לחזור לטורונטו מאוחר בלילה, או להישאר לישון בניאגרה או באיזור. ולחזור או להמשיך ל 1000 האיים למחרת. בתוך העיר אפשר להסתדר עם תחבורה ציבורים בעיקר אם מחליטים על מלון בדאון טאון ואז שוכרים רכב רק לטיולים הארוכים.
 

roz האחת

New member
מה לגבי מונטריאול ?

אולי כדאי להגיע ליומיים לעיר ? כמה זמן נסיעה מטורונטו ?
 

shyi1

New member
בקנדה יש מה לראות רק עיר טורונטו, אוטוהה

ומונטריאול (קוויבק)...יש כמה המקומות מקסימים בקוויבק כאילו עיר השנייה של צרפת! אבל בטורונטו יש מלא המוזיאונים גם מיני התרבויות וחלקם מחירים מוזלים או אפילו בחינם לפי שעות, הכי מומלץ לבקר במוזיאון האהוב עליי זה מוזיאון של נעליים זה מאוד מעניין ומהמם! תוכלי להכניס לאתר של מטייל יש שמה המון הצעות וטיפים לביקורך בטורונטו או בקנדה! כמובן אל תוותרי על מפלי הניאגרה ממש חבל הזמן!!! אגב בהצלחה ותהנה בביקור!
 
למעלה