טיול לטורונטו

טיול לטורונטו

חברים הלילה אני הולך לעזוב את ישראל בדרכי לטיול המיוחל בטורונטו(פעם ראשונה בחיים). מקווה שאהנה.יש המלצות על מקומות ביקור?? אני אגור באיזור north york

טורונטו מדהימה

אתה תהנה!!! אני בטוחה שתקבל המלצות על מקומות. רק דבר אחד- אם אתה הולך לבקר ב-CN Tower תיקח בחשבון שיקח לך לפחות כמה שעות טובות....לעלות למעלה די מהר- הקנדים לא חישבו טוב את עניין המעליות לכן יכול לקחת מספר שעות טובות בהמתנה בתור לרדת משם...שווה.

lishorsh

New member
לא חייבים לחכות

ב-CN Tower, אפשר לקנות כרטיס משולב. הוא עולה יותר, אבל אפשר לעקוף איתו את התור ולהיכנס למעלית נפרדת. בהתחשב בזה שלתייר חצי יום בטורונטו עולה לא מעט, זה נראה לי כדאי...

motekov

New member
הנה קצת

בתוך בניין העירייה בנתן פיליפס סקוור ישנה פינה לתיירים - כשאתה נכנס, תמשיך קצת קדימה ומצד ימין תראה את הפליירים. יש שם מפות שאפשר לתלוש אחת ולקחת. לדעתי זו מפה שמציגה את הטוב ביותר את המקומות של תיירות בטורונטו. ההמלצה האישית שלי - DISRILLERY DISTRICT www.thedistillerydistrict.com אם תרצה לראות מופע כמו שלא ראית בחיים, תלך לראות KOOZA של הקרקס המונטריאלי הנודע CIRQUE DU SOLEIL תהנה מהטיול!

reuven251

New member
כדאי לך לבקר ב wonderworld

שייט באלף האיים........ כמובן נסיעה למפלי הנייגרה וביקור במוזיאון\בית גידול לפרפרים - אל תפספס ! ! !

NorthernStar

New member
לא חסר מה לעשות

וכמובן, גם תלוי בעונה. בסתיו עלי העצים מחליפים צבעים לאלפי גוונים של צהוב, כתוב ואפילו ורוד, ולכן הייתי ממליצה על הליכה בHigh Park, שהוא גם הפארק הגדול בעיר, ומלא מסלולי הליכה נהדרים; אני ממליצה על סיבוב באוניברסיטת טורונטו (בחלק הישן שלה, כלומר זה שנבנה החל משנות העשרים של המאה ה19) - סנט ג'ורג' ומזרחה משם: טריניטי קולג', הארט האוס וכו', שמזכירים (ולא בכדי) את אוספורד וקיימברידג' (משום שהאוניברסיטה נבנתה על פי הדגם שלהם). טריניטי קולג' מזכיר לי מבפנים את הוגוורטס, עם המבוך בגן, ועם כל הדלתות והמעברים הסודיים המרובים. משם אפשר ללכת את הPhilosopher's Walk, שזה שביל שעובר בין עצים ובניינים ישנים כאלה ומגיע בסופו לבלור. יש לאוניברסיטה מרכז מבקרים והם מפעילים סיורים מודרכים בקמפוס, כולל סיור היסטורי-ארכיטקטוני. אני אישית אוהבת גם את גן החיות. הוא ענקי, ומחייב הליכה במשך יום שלם, וגם שם ניתן לראות את חילופי העונות המרהיבים ואולי גם בעלי חיים מכל העולם שיכולים לעניין אותך, ולרומם את מצב הרוח.

סליחה, אבל גן חיות זה לא מקום שבו חיות סגורות

בכלובים, וסובלות מאבדן חירות, מניתוק מבית הגידול הטבעי שלהם, ושאר תופעות שליליות? רק שאלתי...אני לא קובע עובדות.

NorthernStar

New member
חלק גדול מהן דווקא נמצא בסכנת הכחדה

בבית הגידול הטבעי שלהם, בגלל הקפיטליזם והאימפריאליזם, שפולשים לכל חלקה טובה על הגלובוס, כורתים יערות, חומדים משאבי טבע ובאופן כללי גם מביאים להתחממות כדור הארץ ובדרך גם משמידים בתי גידול. באופן אירוני, דווקא בגן חיות כמו זה יש לבעלי חיים עוד סיכוי הישרדות ואולי גם התרבות, גם אם בתנאים מאוד לא אופטימליים. עצוב.

שלום מטורנטו

אני נמצא באיזור north york Finch/bathurst אם למישו בא להפגש בקפה "טוב לי" באיזור.אז בכיף.

למעלה