טיול לילי בגבעתיים

jimcarrey

New member
אז לא מתוק../images/Emo4.gif

זה מתוך הסרט ללכת על המים שבחור סטריטי נכנס למועדון גייז ומבקש בירה אז הברמן שואל אותו " מה בשבילך מתוק" אז הוא עונה "מתוק"??? אז הברמן משיב אז לא מתוק אז אוחצה תנוחי ומהר

oren*

New member
../images/Emo18.gif תנוח ומהר אתה!

אם כבר ציטוט מסרט שמדבר על סובלנות, תהיה מספיק סובלני בכדי להבין שיש אנשים שרגישים יותר לגינונים מהסוג הזה והימנע מהם. לא הכל מתפרש בכתיבה כמו שהוא במציאות וגם אני מוצא את התגובה הזו חסרת טעם (מה הקשר לתמונות של מגדלים בפורום גורדי שחקים? גם לבחורה היית כותב "מותק"?).

ozrok

New member
חברים הרשו לי לסגור את הדיון המיותר הזה

בואו לא ניכנס למחוזות שאינם קשורים לפורום הזה. אין שום קשר לדעה זו או אחרת שלי על קהילה זו או אחרת (שאגב אין לי שום בעיה עם איתה). פשוט אינני חושב שזה מתאים לכתוב בתגובה להודעה- "תודה מתוק". בטח ובטח אין זה מתאים להתריס ולהתגרות כאשר הוברר כי אני לא מרוצה "משם החיבה" שניתן לי. לא צריך להפוך כל דבר להפגנה. הפורום הזה מאגד אנשים שיש להם דבר אחד במשותף והוא האהבה לגורדי שחקים. בואו נתאחד סביב המחנה המשותף הזה ולא נגלוש לנושאים שלא מעניינים את החברים בפורום, אשר מקפיד לשמור על רמה מקצועית גבוהה וחשוב מכל על רמת שפה ודיון נאותים (ופה יש לציין לטובה את מנהלי הפורום שמקפידים על כך). רשימת הפורומים לא מקפחת שום נושא ובטוחני שכל מי שרוצה להביע את דעותיו יוכל לעשות זאת שם. אני מקווה שנשוב להתרכז בגורדי שחקים. יום נעים לכולם.

tomerze

New member
מה הבעיה ? ? ?

וגם בתוך פורום של גורדי שחקים מותר לבן אדם להיות מי שהוא ... ואתה יכול לא להיות מרוצה מכך אבל זאת זכותו של כל אדם להביע את עצמו בחופשיות ובנוסף ברצוני לציין שאהבה לגורדי שחקים נובעת לעיתים גם מאהבה פאלית

oren*

New member
זכותו של אדם להביע עצמו בחופשיות כל עוד היא

איננה גורמת אי נוחות לאדם אחר. והיות ומערכת הפורומים מבוססת על כתיבה ולא על דיבור, ישנם גינונים או הרגלים מסויימים שאפשר לשים אליהם לב - כשם שאנשים לא כותבים "כאילו" אחרי כל מילה למרות שבדיבור הם אומרים את זה וכשם שאנשים עם נטייה לגמגום או דיבור איטי לא מושכים בכוונה אותיות או משתמשים ברווחים מוגזמים, כך אפשר לתפוס את עצמנו רגע לפני שליחת ההודעה ולמחוק תוספות מיותרות שעלולות לפגוע. מותק, חמוד, בובה, תנוחי, שימוש בלשון נקבה ושאר כינויי חיבה, מתאימים לקליקות חברתיות ואנשים שמכירים זה את זה על בסיס אישי והדברים מקובלים עליהם ולא לפורום מקצועי בתחום טכני בו מעולם לא התייחסנו לזהות המינית או העדפותיו של משתתף זה או אחר - אם הוא חובב גורדי שחקים מתוך אהבה לאדריכלות ובנייה או מתוך סיבה פסיכולוגית אחרת.

aniuzbek

New member
איזו חדות לשון.אני מסכים

עדיף לסנן תגובות כאלה לאנשים שלא מכירים. ובכל זאת, תודה על התמונות! המרפסת של גבעתיים היא מקום מעולה לתמונות מוצלחות של עזריאלי. צריך את *תומי לשם שייצלם לנו עם הזום והעיבודי פוטושופ שלו. אפילו הייתי מעדיף כמה ביום. שייראו את השלישיה השלמה.

drums123

New member
אגב, כמה זמן +- לוקח להגיע לשם מקניון איילון?

לא מכיר ת'מקום והוא נראה לי קלאסי לצילומים כאלו ואחרים..

oren*

New member
שלחתי לך מסר אישי ../images/Emo70.gif

לא נמשיך את הדיון על גבי הפורום וכל הודעה נוספת בנושא תמחק.

למעלה