טיול ליל ירח מלא בעמק החולה

טיול ליל ירח מלא בעמק החולה

בלילה האחרון (בין חמישי לשישי) התקבצו כ-20 רוכבים בצומת גומא לרכיבת לילה בעמק החולה. הובילה ואירגנה - אלונה האחת והיחידה. מזג האויר הסביר פנים, השמחה שרתה עלינו, הנוף היה מדהים (גם בלילה), האוירה היתה נהדרת. תודה לאלונה על ההובלה הבוטחת, תודה לכל מי שהביא כיבוד, תוזה לא' על התה שהגיע בזמן ותודה לכל מי ששכחתי. 42 ק"מ של רכיבה נהדרת. את התמונות ניתן לראות באלבומים: אלבום ראשון ואלבום שני.

Eyal Hershtik

New member
אלונהההההה........ ../images/Emo24.gif

היה מדהים,נפלא,מהמם,מופלא,כיף,יפיפה,מוצלח,חוויתי. או בקיצור תודה אייל

ברגעי שלווה שבין שישי לשבת

הרהרתי על איתי נחשון ועל הכתף שנפגעה שוב אתמול. על אף רצונו של איתי לחזור לרכב לבדו ולא להפריע לאחרים את חווית הטיול חימם לי את הלב לראות איך חברים לא משאירים פצוע בשטח. מאחל לך החלמה מליאה ומהירה,איתי. היה יופי. אלונה היתה אלונה,ללא פחת. חבורת הרוכבים מרחוק ,מאחור ובחושך נראים כקבוצת גחליליות שנעות בשטח. חוויה נוספת מיוחדת במינה השמורה רק למי שנמצא אי שם רחוק. רחוק מאחור. תודה רבה לאלונה. שמחתי לפגוש חברים נהדרים,היה לי נעים לראות פנים חדשות. מקווה לאינטגרציה נוספת. שבת שלום יורם

alonaski

New member
תודה רבה לד.(רור ../images/Emo8.gif ) על התמונות!!

על התיעוד, על הטרמפ!!! על המוזיקה הטובה במהלך הנסיעה, על הסיוע ב"פתיחת הציר" בקטע הזינוק
על הסבלנות, הנינוחות ובקיצור - על מי שאתה כפי שאתה!!!
תודה לעמית שהחזיר אותי הביתה בנסיעה בטוחה ועירנית במיוחד!!!! (=פששש!!! שיחקת אותה "סופרמן"!!!
גולש רוח בכנרת ביום, רוכב כל הלילה, לא ישן בצהריים ונוהג עירני כמו אנרג'ייזר - חזרה הביתה בבוקר!!) תודה שאפשרת לי להרדם בצומת גמא ולהתעורר רק... בכניסה לעולש - בבית!!!
תודה כמווווווווווווווווווווובבבבבבבבבבןןןןןןןןןןןןןןןן ל... א. על ההשתתפות, המוראל, התמיכה והעזרה בהכל!!!! החל מאינסטרומנטים ציבוריים לנהנתנות הכלל!... (=קפה, תה, קפוצ'ינו, עוגיות וכד'...) וכלה בעזרה וסיוע לפצוע בשטח!!
תודה על הסווטשר החם ברגע של... כמעט קפיאה!!!
תודה לכל מי שהגיע - שימחתם אותי מאוד והרכיבה היתה הרבה יותר מהנה בזכותכם!!! סה"כ הזמנתי כמה מחברי הותיקים יותר ופחות להצטרף אלי לטיול ליל ירח... שהגיעו יחד עם חברים שלהם... - חברים הביאו חברים... ומצאתי 26 רוכבים בחניה בצומת גמא והכי חשוב (!!!!) - נוכחות מכובדת של רוכבים מהמין היפה והחכם (=היינו = רוכבות!)
!!! סה"כ היינו 7 רוכבות!!!
מקווה מאוד שנתראה בעוד הרבה רכיבות עתידיות!!!
והנה כאן בתמונה - דרור האחד ויחיד!!!!!
(ואני
)

hayerushalmim

New member
הטיול הלילי של יום חמישי

אלונה, תודה רבה מכל הלב על הרכיבה הנפלאה אל תוך אור הירח. דני וג'ון

אלונה, היום שמונה בנות ../images/Emo68.gif

שכחת לספור את הרשטיק, הבחורה הכי יפה בשאנטי
עם המכנסיים האדומים.

Eyal Hershtik

New member
שימו לב ! הצפייה בתמונה הבאה מותרת.

אך ורק למבוגרים שעברו את גיל 18 ובעלי חוסן נפשי ...... קבלו אותו ... דרור כהנוביץ בפוזה אופיינית ... אתה התחלת...

alonaski

New member
חחח!!!... ../images/Emo13.gif אהבתי! ../images/Emo8.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif

יפה מאוד!!!!
תודה לכם שהצטרפתם!!!

m noga

New member
לאלונה, דרור וא.

תודה על טיול משגע כייפי! דרור - תודה על התמונות המוצלחות ועל ההומור שהנעים לנו את הדרך! לא. על התה שהגיע בדיוק בזמן! ליהודית על השוקולד שגם הוא הגיע בזמן הנכון.... תודה ל.... (ששכחתי את שמו) על הסוו'צר שחימם אותי ברגעי הקור.....

XCrider

New member
מי זה לעזאזל ה-|הדגש|א.|סדגש| ../images/Emo11.gif

המסתורי הזה???!!!...
ומכיוון שאני לא יכול להתחרות בכל הפו"פ בפורום (פייטנים ופייטניות, זכויות יוצרים לרשף) אני אגיד פשוט תודה על הארגון והחברה, לאלונה ולכל שאר החברים הטובים שאני פוגש בטיולים כאלה (זה מופנה לכולם, הרשימה פשוט ארוכה...) ונקווה שנתראה בקרוב לעוד טיול מהנה שכזה! האמת שכבר הרבה זמן תכננתי טיול לילה בשמורת החולה ולא האמנתי שאמצא עוד משוגעים לדבר. מסתבר שיש, והרבה...

למעלה