טיול ליל ירח - משא"ז זכרון יעקב

schwinnie

New member
טיול ליל ירח - משא"ז זכרון יעקב

ביום ב' האחרון יצאו 9 לוחמים נועזים ממשא"ז הרכוב של זכרון יעקב לטיול ליל ירח. המסלול - עוקף הר חורשן (ת. מרכזית ז. יעקב - יקב - שביל מקביל לכביש לכיוון בת שלמה - כניסה עם השביל מזרחה - טיפוס ל"צוק מנרה" להפסקת קפה - מעבר מצפון לעמיקם - בית קברות אביאל - מי קדם - מוביל המים - שביל/כביש מפעל ח"ן - טיפוס בכביש בנימינה-זכרון - ת. מרכזית זכרון וקינוח באבטיח צונן). סה"כ 28 ק"מ יציאה- 21:20 חזרה - 00:20 מוביל - גיורא בירן פנצ'רים - 1 תקלות אחרות - 0 נפגעים ופצועים - 0 סיכום - מעולה ! מסקנות והמלצות - נפגשים עוד חודש לטיול ליל ירח נוסף.

schwinnie

New member
לא מצליח להעלות תמונות

אם יש למישהו טיפים כיצד לכווץ תמונות מנפח של כ-600KB ל-250KB (זה מה שניתן להעביר לאתר), אשמח לקבל.

צורחה

New member
ע" שמירה בJPEG עם פחות אחוזי איכות

ממליץ לך להוריד Shareware שנקרא IrfanView מwww.tucows.com כשאתה שומר בJPEG ניתן לכוון את האחוזים.

lirky

New member
תשמור את התמונות בגודל קטן יותר

יש תוכנות כגון acdsee וחברותיה שמאפשרות להקטין נגיד ל-60% ואז הגודל יורד ל-50kb

רֶשֶף

New member
הלו! הלו! זה יפה ככה? ../images/Emo123.gif

ולא מארחים את הלוחמים, הנועזים לא פחות, של משא"ז רכוב כ"ס במסגרת פרוייקט "ערים תאומות"? אה, שכחתי. "זכרון היא לא עיר". טוב, יש לך הזדמנות לתקן את המעוות בחודש הבא. לתשומת לבך.

schwinnie

New member
זה היה "ערב יחידה" סגור

רשום לפניך את ה-10 לספטמבר (טנטטיבי, +/- יום). בתכנון - דרך נוף כרמל (תוכל להגיע כל כך צפונה?, סידורי לינה?)

aFish

New member
אתה מתכוון בטח...

שיצאתם לאימון לוחמה לילי....מה פתאום טיולים במשא"ז? שמתם משחת נעלים על הפנים
?

schwinnie

New member
בנקודת היציאה

האמל"ח הוסווה וטושטש מנימוקי בטחון שדה. אכן, משימה מבצעית לכל דבר ועניין - סיור אלים בפריפריה הכפרית של המועצה המקומית.

schwinnie

New member
שני גמדים עם בנדנות של nalini

מיוזעים, לאחר העליה ל"צוק מנרה" הכינו לנו קפה...

schwinnie

New member
והאבטיח בסוף היה מתוק במיוחד

(במיוחד לכאלה שעשו את כל הדרך על אנדורו)

schwinnie

New member
לא צוק מנרה אלא "צוק מנרה"

גם אני לא הכרתי את הכינוי, אבל מר גיורא בירן המוביל והנווט טוען שזה כינוי לא רשמי של נקודת התצפית אליה העפלנו, דרומית לנתיבו של נחל דליה. למיטב כושר התמצאותי (שאינו מן המשובחים) מדובר בפיסטין המסומן בגובה 184 מ' במפה ליד הכיתוב "מערות קבורה", כ-2.3 ק"מ צפונית לעמיקם וכ-700 מ' מדרום לתוואי נחל דליה. יש שם איזה עץ בודד על הפיסגה. אולי פיספסתי קצת ומדובר בפיסטין 176 שנמצא 1 ק"מ מדרום מזרח לפיסטין הנ"ל. כמו כן, הקטע שרכבנו ממזרח ומדרום לעמיקם הוא לאורך נחל תנינים.

timon1

New member
אוי, אתה מתכוון לגבעת מנרה

העליה לא רצינית אבל הירידה הצפונית לכיוון תוואי הנחל פשוט מעולה, ירדנו שם [אני וניב אדן] והשארנו למטה כמה נהגי באגי וג'יפאים עם פה פעור, בלעו את כל הזבובים באיזור אד שהצליחו לסגור אותו
...

schwinnie

New member
עכשיו כבר הגזמת

אתה הרי אמור להיות מומחה לאזור הגלבוע. עכשיו אתה בא להשפיל אותי ולהראות שאתה מכיר יותר טוב את האזור "שלי" (טוב, לא ממש "שלי". אני לוקח יותר בעלות על פארק הנדיב). נראה לי בסוף אזמין אותך לטיול בחורשן, שתלמד אותי כמה דברים.......

shl17

New member
יכול להיות שאתם מדברים על הבקתה

כי רק שם יש ירידה אימתנית יותר תלולה משביל אש

schwinnie

New member
לא התכוונתי לירידה בשביל האש

אלא לטריג שנמצא מזרחה יותר ויש עליו רק עץ בודד ולא בקתה.

timon1

New member
גם אני התכוונתי לאותה גבעה

יש שם באיזור איפשהו גם גבעה עם איזו חירב'ה למעלה שנראית כמו מעורת הסמים של אנשי האיזור, לא זכורה לי על אותה גבעה [בהנחה שלזאת התכוון שלמה] ירידה שמזכירה במשהו דרך אש או שלפחות לא שירדנו בה.

למעלה