טיול ליפן

Nadavu

New member
טיול ליפן

שלום חברים,
לא נכנסתי לפה כבר כמה שנים, אבל נעים לחזור :)
אז אני והחברה החלטנו לעשות מעשה ולטוס ליפן לאיזה חודש. בחרנו את נובמבר כי זה מה שהסתדר וגם מה שהומלץ באיזור הזה של השנה. אבל מעבר להחלטה העקרונית הזו לנסוע, אנחנו קצת מתקשים להחליט מה איך ואיפה :)
אז הסוגיה הראשונה (ואני מניח שיהיו עוד רבות אחריה) היא הטיסה. בבדיקות שעשינו עד כה, האופציה הכי זולה שעלתה היא לטוס דרך רוסיה (aeroflot) עם עצירת ביניים במוסקבה, שזה יוצא בטוטאל 7,000 וקצת ש"ח עבור שנינו הלוך-חזור (את האפשרות לטוס עם החברה הטורקית פסלנו על הסף, באקט של פטריוטיזם מזהיר). בדקנו גם אפשרות לטוס דרך קוריאה (בתקווה שעד אז הם כבר יחדשו את הטיסות...) אבל זה יוצא יותר יקר - באיזור ה-9,000. מה שכן, לפי כל ה-reviews הקוריאנים מספקים חוויית טיסה נעימה ואיכותית, בעוד שהרוסים... לא כל כך.
נשמח לשמוע כל דעה או עצה בעניין!

Nadavu

New member
בקרוב נעבור

כשנחזור מיפן נתחיל לחפש דירה איפשהו באיזור נתניה-זכרון כנראה
&nbsp

mishel s

New member
הייתרון היחסי של קוריאה על רוסיה

או כל מקום אח באירופה הוא זמן הטיסה.
הטיסה גם ככה ארוכה, אז לסוע עד לאירופה כדי לחזור חזרה לאסיה מאריך את הטיסה.
לי יצא לטוס בטורקיש אייר, באוזבקיסטן אייר, בלופטנזה ובקוריאן אייר.
הכי שווה היה בלי שום ספק אוזבקיסטן אייר. גם זמן הטיסה היה די מתחרה עם קוריאן והמחיר היה כמעט חצי מקוריאן.
טורקיש היה בסדר, לופטנזה... ארוך ומייגע ולאחרונה אני טס רק בקוריאן איירליינס כיוון שמבחינת זמן הטיסה הם הכי טובים, ומבחינת הנוחות וכו גם כן, אומרים עליהם שהם הכי טובים, יש להם אוכל סבבה ואווירה נעימה באופן כללי והדיילות מאוד ידידותיות ועוזרות בכל דבר.
בין קוריאן לטיסות אחרות יש הפרש של מאה מאתיים דולר אבל עבורי זה שווה את זה.
אולי בגלל שאני נוסע לא מעט. אם זה היה חד פעמי הייתי יכול לסבול טיסה מעייפת (זה גם מה שעשיתי בפעמים הראשונות).

Simbbam

New member
כן אנחנו נוסעים עם אוזבקיסטן

וזמן הטיסה באמת הרבה יותר קצר ועבורנו זה משמעותי. וגם המחיר זול.

Nadavu

New member
תודה על העזרה

על האוזבקים האמת לא חשבנו - זה נראה שאין ממש אפשרות להזמין אצלם דרך האינטרנט. ננסה להתקשר לשם מחר ונראה מה יש להם להציע..

Nadavu

New member
zannen, מסתבר שלאוזבקים אין טיסות ליפן בנובמבר

אז נשארנו עם הבחירה בין הרוסים לקוריאנים, או אפשרות זולה באופן מפתיע של טיסה דרך צרפת - אבל המתנה של 12+ שעות בין טיסה לטיסה, בלי אפשרות לצאת מהשדה תעופה לפי מה שהבנתי.

milly12

New member
לא טסתי עם הרוסים

אבל תבדקי את זמני ההמתנה. אני מכירה משהי שחיכתה המון זמן בין הטיסות.
טסתי עם כמה חברות אירופאיות עמו סוויס, ק.ל.מ וגם עם קוריאן. הטיסה הכי נוחה הייתה עם קוריאן. בנוסף, אם אתה טסים לחודש אני מניחה שלא תהיו רק בטוקיו וקיוטו. מבחינת יעדי נחיתה והמראה לקוריאן יש את הכי הרבה אופציות. אתם יכולים, למשל, לנחות בצפון יפן ולהמריא מדרום יפן. הם הכי גמישים מבחינת יעדים.

ברוך השב!

אני לא יכולה לעזור לך, לצערי, אבל תמיד כיף לראות חברים חוזרים - מקווה שתישאר!

למעלה