טיול לירדן !!!

kachlon haim

New member
טיול לירדן !!!../images/Emo165.gif

זהו נגמרו התירוצים , במהלך חודש יוני ( כנראה 14-15 ) נוסעים לירדן . העלות 400 דולר , כולל אירוח באוהל בדואי ליום הראשון ומלון 5 כוכבים ליום השני , ליווי , חילוץ וארגון . מי שבא בא מי שלא , כנראה לא .

kachlon haim

New member
../images/Emo68.gifגם וגם

גם וגם וגם וגם ועם יהיה עוד טיול אז גם !! די נמאס קצת , אוטוטו הקיץ ואז באמת לא נוכל לטייל אלא לשבת במנטה ולשתות קפה קר , אבל בימים אלו כדאי לנצל כל שעה , אני החלטתי לרכב ואם לא יהיו משתתפים מקסימום אצטרף לחבורת ה 2 .

ATV GIRL

New member
אתה יודע שלי אישית אין בעיה עם הגם וגם וגם...

אבל אתה שוכח עם מי יש לך עסק- חבורה של כבדים (שלא לומר זקנים..), שלא יצאו לכל כך הרבה טיולים בתקופת זמן כזאת קצרה, וגם אתה שוכח עוד פרט שולי- אני לא אוכל לצאת לשום טיול בזמן הקרוב, אז כדאי לקחת את זה גם בחשבון. שומרת על אופטימיות!

kachlon haim

New member
את לא אשמה ..

בטח לא בזקנותם של החברים , ובנושא הטיולים את מצטרפת ועוד איך , אולי לא כרוכבת מלאה על ATV אבל כמארגנת ומלווה ללא צל של ספק . וחוץ מזה מי ישגיח ... אני מקוה שתדרבני את כולם ,אפדר דך זוהר או אייל או כמעט כל אחד אחר אבל חייבים להתחיל להזיז את כולם בהצלחה ..

ATV GIRL

New member
אני לא אהנה בטיול אם אני לא ארכב..

על טרקטורון. אפשר לחכות עוד קצת זמן ואני אצטרף כמו גדולה. ןבקשר לדירבונים, כולם כבר רוצים איזשהו טיול שהוא לא לנסוע עד מנטה וחזרה, אז אם נארגן טיול לאילת בטח תיהיה היענות. יום מקסים :]

למעלה