טיול לכרתים

ch561

New member
טיול לכרתים

חזרתי מכרתים, מאוד עצוב! הטיול, כרגיל אצלי בחו"ל, היה על אופנוע, בטיול זה האופנוע היה KLE (אה כן מוטו צודקים בקשר למושב, עד עכשו אני לא יושב טוב מכאבים
) טוב אני חייב לספר לכם שהכבישים שם הרבה יותר גרועים מבארץ, ממש התגעגתי למע"צ. לא רק זה גם הרוחות שם +אופנוע גבוה ממש הפריעו בנסיעה מהירה ובסיבובים. אתה בוחר קו לפנייה מתחיל השכבה והופ רוח צד מעיפה אותך לצד הכביש במקרה הטוב ולנתיב הנגדי במקרה הרע. השאלה שלי איך נלחמים התופעה הזאת של רוח צד? פעם ראשונה שנתקלתי בבעיה זו. נ.ב. הם נוסעים שם כמו מטורפים אבל בהגיון מסויים. אין קו הפרדה לבן (קיים פיזית אבל משום מה הם לא רואים אותו) כאשר משהו נוסע מאחורך אתה יורד לשוליים (הסלולים! שהם מאוד רחבים שם)ונותן לו לעבור. אין תופעה של נסיעת שיוט איטית ב50 קמ"ש בשמאלי! אם היו לנו בארץ את הכבישים שיש שם היו לנו בשנה יותר מ1000 הרוגים בכביש פשוט כל הכבוד להם.

Dr XR

New member
ישיבה קלה

משמעותה: חיבור לאופנוע בעזרת פלג גוף תחתון. כפות רגליים לוחצות את הרגליות, ברכיים חובקות מיכל דלק. פלג גוף עליון חופשי (ומאושר...) פעולה זו מורידה מטה את מרכז המסה של האופנוע, ועוזרת לך ביציבות ובזעזועי רוח.

למעלה