טיול ללונדון-עזרה

טיול ללונדון-עזרה

שלום לכל חברי פורום טיולים. בסוף החודש הזה אמורה לצאת קבוצת אוהדים של הפועל תל אביב ללונדון כדי ללוות את הקבוצה למשחק החוץ במסגרת גביע אופ"א מול קבוצת צ´לסי. הקבוצה אומנם מארגנת דיל מיוחד לאוהדים אבל מה לעשות,לא כולנו עשויים מכסף,ולכן הדיל שמוצע לנו כרגע(כ-700$) נשמע לנו קצת יקר מדי... אי לכך ובהתאם לזאת החלטנו לנסות לארגן דיל משל עצמנו,אבל יש לנו קצת בעייה מבחינת השהייה עצמה. עם הטיסות עצמן וכל העניינים של העברות ודמי נמל אנחנו עוד איכשהו מסתדרים,אבל בלמצוא מלונות במחירים סבירים אנחנו נתקלים בבעיה. ולכן אני פונה אליכם חברי פורום טיולים בבקשה לעזרה-אם למישהו פה יש מושג איפה ברשת אפשר למצוא מלונות/הוסטלים/אכסניות נוער במחירים סבירים בלונדון אודה לכם מאוד אם תוכלו לכתוב לי את זה פה בפורום. בתודה מראש א.קוסטידנוב

ע"פי התכנון המקורי בין התאריכים

31 לאוקטובר ל3 לנובמבר. הכרטיס למשחק אמור לעלות בסביבות ה220 שקל אם הבנתי נכון(לפי הסכם בין ההנהלות של שני המועדונים על המחירים שישלמו אוהדי החוץ במשחקים)

Where2Go

New member
אם מדובר על 3 לילות במלון טוב עם

ארוחת בוקר לפחות וכולל הסעות וכרטיס שמחירו כ- 50 דולר כלול, אז המחיר לא נורא מוגזם. אם אתה מדבר על לינה בסיגנון הוסטל אז תוכל אולי לחסוך 100-150 דולר. הצעתי לך: תיכנס למשרד נסיעות שמתמחה בדילים ותברר. וחוץ מזה חבל לך על הכסף, הפועל יחטפו כאן והמשחק בלונדון יהיה גארבג´ (אני אומר לך זאת כאדום מושבע)

התוצאה לא רלבנטית

אנחנו לא מכבי שאם לא מנצחים לא באים,אנחנו הולכים אחרי הפועל כי זאת הפועל,לא בשביל נצחונות. ואנחנו מדברים על לינה בסדנון הוסטל,במילא אנחנו נהיה במלון רק כשאנחנו ישנים. thenks for the tip.

lady_anne

New member
אשרי הקבוצה שיש לה אוהדים כאלה

והשאלה היא האם אתם מוכנים לישון בהוסטל (4-10 אנשים בחדר מיטות קומותיים) עם שרותים ומקלחות משותפים. אם התשובה היא כן אזי ניתן להשיג מחירים ממש מצחיקים. בכל מקרה צירפתי אתר של בית מלון בלונדון שהייתי בו לפני כמה שנים. מדובר במלון ברמה בסיסית (אין לי מושג למה דירגו אותו 3 כוכבים), ממוקם באיזור בייסווטר (די מרכזי ומרבית האוכלוסיה שם היא מוסלמית אבל זה לא אמור להפריע). המחיר הגיוני וכולל ארוחת בוקר קונטיננטלית+שרותים ומקלחת בחדר. זה לא המלון שהייתי נוסעת אליו לירח דבש אבל דומני שלמטרות שלכם הוא יספיק.
ונסיעה טובה.

nitsansh

New member
חפש באתר הנ"ל

בלונדון גם אכסניות לא זולות... בסביבות 15-20 פאונד לאדם.

למעלה