טיול ללונדון

דנגד

New member
טיול ללונדון

אני מתכנן לצאת ללונדון ל 7-10 ימים בנובמבר. יש למישהו המלצות מיוחדות. מה אסור לפספס, היכן לישון, לאכול ?

LLLLL

New member
יש את כל האתרים הרגילים:

מדאם טוסו, כיכר טרפלגר, כיכר פיקדילי, לסטר וכו´ אבל מקום חדש יחסית הוא מוזיאון טייט לאומנות מודרנית. ממש ממש יפה. וחוץ מזה מאוד מומלץ ללכת לאיזה מיוזיקל. "שיקגו" מאוד יפה וגם "מאמא מיה" (שהפסקול שלו הוא משירי להקת אבבא). מקווה שעזרתי

בקשר ללונדון

אז ככה: אני דווקא לא התלהבתי מה-Tate Modern, אבל זו באמת שאלה של טעם. לגבי מה אסור לפספס - אין טעם להתחיל לפרט (ויש הרבה). הכי טוב לפתוח כל מדריך טיולים. לפעם הראשונה (כמו שהבנתי מהניסוח) מומלץ מדריך "בקשיש". היכן לישון - דבר עם סוכן הטיולים. הם יודעים בדרך כלל על איזה מלון ניתן לסמוך. אישית לא יכול להמליץ, כי ישנתי אצל משפחה. אוכל - זהב הקטע הקשה. האוכל האנגלי גרוע! אומרים שבשביל אוכל טוב בלונדון צריך הרבה כסף, כי צריך כרטיס טיסה לפריז... בכל מקרה, המסקנה שלי משם היא לסמוך על אוכל מהיר מוכר בלבד (ברגר-קינג, פיצה-האט, פיצה אקספרס, סטארבקס, וכו´) או על המלצות מאנשים. ספציפית - אכלתי במסעדה צרפתית מצוינת ולא זולה (כ-50 פאונד ל-2 סועדים, כולל 3 מנות וכוסית יין): The Village Bistro שממוקמת ברחוב Highgate High St מספר 38. טל´: 5165 8340 (020). תהנה!

למעלה