טיול למדבר בימים שני ושלישי

gottfried

New member
טיול למדבר בימים שני ושלישי

אחרי בצורת ארוכה של מספר ימים ללא רכיבה בשל מזג האוויר החלטנו לצאת למדבר לרכיבה... כרגע מדובר על טיול של יומיים, אבל כמובן שכל מיני בעיות לוגיסטיות יוכלו לפצל את הטיול או לקצר אותו אבל בואו נהיה אופטימיים... בכל מקרה- כל מי שבחופש בתחילת השבוע וגם מי שעובד ורוצה לקחת חופש לעצמו ולרכב במרחבים הפתוחים מוזמן. הרמה הכללית תהיה בינונית ומטה. כל המעוניינים יכולים ליצור קשר דרך מסר אישי או בפורום וברגע שיהיה מסלול סגור ומתואם אני אעדכן... לכל חסרי המזל שלא יכולים לצאת לטייל- רעיונות לטיול שכזה יתקבלו בברכה כמו גם טיפים, עצות, מידע ושאר ירקות.... נתראה בשבילים! חיים

gottfried

New member
למישהו יש מידע על דרך הבשמים?

רמת קושי טכני, עצות, טיפים???

nirsam

New member
תענוג צרוף!

היום הראשון יחסית קשה והשני קרנבל. חפש את סיפור הדרך באתר ב"אופן אחר" של המדרשה. התאור מדוייק ומצורפת מפת סמ"ש סרוקה. דרך צלחה, ההנאה מובטחת! ניר

משדה בוקר לעין יהב ../images/Emo140.gif

מהקיבוץ יורדים בשחור דרך מעלה צין לנחל צין, רוכבים מזרחה - השחור הופך לירוק ואחרי 3.5 ק"מ פונים שמאלה באדום. עם האדום ממשיכים עד שהוא מסתיים בשחור וכחול - פונים שמאלה בשחור - יורדים איתו לנחל נקרות לאדום ורוכבים מזרחה עד כביש הערבה. יש סיכוי לקצת דשדשת בקטע של הנקרות. סה"כ כ 60 ק"מ. דרך נחל חווה - עין ארחות - דרב א סולטן - שלוחת צלמון. דרך עם נוף מהמם . איך לחזור מעין יהב - זבשכ"ם

aFish

New member
אלטרנטיבה

לטיול המלא של דרך הבשמים - פחות לוגיסטיקה - מסלול קשה אבל מצוין

gottfried

New member
שאלה עניינית

בתוך ה-60 ק"מ שאתה מציע איפה אשפר למתוא מקום לינה? לחזור מעין יהב פחות מטריד

אני חזק בעניין

מכיר היטב את מדבר יהודה ופחות את הנגב. לגבי דרך הבשמים הבנתי מיודעי דבר שהמסלול קשה מאד ודורש לוגיסטיקה לא מעטה. אבל אני נכון לכל אתגר... אשמח לשמוע ממך [email protected] דני

למעלה