טיול למדבר יהודה

TAINTED SAINT

New member
טיול למדבר יהודה../images/Emo73.gif../images/Emo218.gif

טיול לחובבי זוחלים ופרוקי רגליים ביום שבת,העשירי למרץ יצא טיול למדבר יהודה בהדרכתי,לטיול אין קשר למערכת הפורמים של תפוז, הוא מאורגן על ידי,וההשתתפות בו איננה כרוכה בשום תשלום. אין צורך ברכבי שטח,הנהיגה על כבישים תקניים או דרכי עפר נוחות.אין קטעי הליכה רציניים. יהיו שתי נקודות מפגש,הראשונה בביתי בירושלים ב0800,והשניה תמסר טלפונית לנרשמים ,ב 0830 במדבר יהודה.יש צורך בנעלי הליכה סגורות,מכנסיים ארוכות,מומלץ להצטייד במצלמות,משקפות,טלפונים סלולארים[אם כי בחלק מהשטח אין קליטה,בעיקר בערוצי הנחלים],מזון לארוחה משותפת [כגון חומוס,סלטים, פיתות,חמוצים וכו']נא לא להביא מנגלים !,אנו נטייל במדבר יהודה,נערוך פיקניק משותף בשמורת הטבע "עין-מבוע",כולל טיול בשמורה שמתאפיינת בשפע צומח מרהיב,דו-חיים,זוחלים,יונקים[בגלל שנהיה שם ביום לא נראה באמת הרבה נציגים ממשפחה זאת,בלילות ניתן לערוך שם תצפיות על שועלים,תנים,צבועים,איילות, נמיות,מכרסמים שונים ועוד],חרקים ופרוקי רגלים שונים,לחובבי בעלי הכנף תהייה שם חגיגה לעין ולעדשה.... משם נמשיך לצומת אלמוג ל20 דקות לשירותים למי שיזדקק,ולקניית עציצי חרס זולים שישמשו כמחסות לזוחלים ופרוקי רגליים שחלקכם מגדלים.לאחר החנייה בצומת אלמוג נמשיך לשטח שאיננו מוגדר כשמורת טבע,לשיטוט וחיפוש אחר נושאים לצילום מתחת לאבנים.ולמרות שמיותר לציין זאת,למען הסר כל ספק-לא נאפשר איסוף של כל בעל חיים,מסוג כל שהוא,זוחלים,חרקים,או פרוקי רגליים,צלמו כמה שרק תרצו,ואני מבטיח שיהיה מה לצלם,אך מטרת הטיול הינה להנות מהטבע ולא לקחתו הבייתה.... למי שאוהב נופים מדבריים,תצורות סלע,קניונים ונופים הטיול הזה עומד להיות חוויה בלתי נשכחת ! ! ! ממדבר יהודה נעלה לירושלים,לסיים את היום בבית קפה מקסים בבית צאפפה[הנמצאת בלב ירושלים,ליד צומת פת] עם באקלווה,כנאפה וקפה שחור טוב.הזדמנות לקנות משהו מתוק כפיצוי לאלו שנותרו בבית.... שעת סיום טיול משוערת במדבר יהודה 1530-1600 ,שעת סיום הבילוי בבית הקפה-לשיקולכם.... הגיל המינימאלי למצטרפים-9,בלוויית הורה מלווה כמובן.הרשמה אצלי -טלפונית,או דרך הודעות פרטיות. הטיול הוא יוזמה פרטית,ללא קשר ל"תפוז",כל המצטרפים עושים זאת מתוך הבנה שהם אחראים לעצמם ולילדיהם. שאלות ובקשות דרך הודעות פרטיות בבקשה.הטיול מיועד בראש וראשונה לחובבי זוחלים ופרוקי רגליים,לנרשמים שאינם שייכים לתחום תנתן עדיפות משנית בהרשמה. ממתין לשמוע מכם. TAINTED SAINT חג פורים שמח לכולם ! ! !

dreaming h

New member
שלום...

וברוך הבא?.. סליחה על חוסר הנימוס, אבל - מי אתה? מה הקשר שלך לתחום? ההגבלות הקשורות לחיפוש זוחלים בשטח ברורות לך? קצת קשה לי להיסחף לעניין באופן הזה.

naja

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי קצת בעייתי שטיול כזה מאורגן ע"י ניק לא מוכר מהפורום, שאפילו לא טורח להציג את עצמו כראוי.

bendj123

New member
מה לא שמעתם על האיש והאגדה?

הוא האיש הכי גבר שאני מכיר

BabaGee

New member
מה לא שמעת על האישה והאגדה ?

ששאלה את השאלה ? לדעתי היא ראויה לשאול את השאלות האלה. והאיש שענה לאישה שענתה הוא האיש הכי עובדיה שאני מכיר !

TAINTED SAINT

New member
שלומות

הנחתי שאתם מבקרים גם באתרים האחרים בתחום-מפאת חוקי האתיקה אני מנוע מלהזכיר שמות. והנחתי שלרבים יהיה מושג מי אני ועל איזה טיול מדובר,מה הקשר שלי לתחום ? לא מי יודע מה.... רק 33 ושלוש שנים של גידול בעלי חיים שונים,עם העדפה בולטת לזוחלים ופרוקי רגליים. בנוסף לכך שאני שייך לצוות של אחד מגני החיות הגדולים בארץ. ההגבלות לגבי חיפוש זוחלים בשטח משום מה כנראה ברורות לי מאוד,מהכרות אישית עם כמה וכמה פקחים של הרט"ג..... "במקרה" נוטים להסגיר לי לעיתים זוחלים ארץ-ישראלים,ואני מעבירם הלאה לרט"ג-לפי הסכם שלעולם לא יקבלו ממני את פרטיו או שמו של מי שהסגיר....מה שמעניין אותי הוא שהפרט ישוב לטבע,לאזור בו הוא נאסף [בתום לב\או שלא בתום לב]ולא שפקח יפשוט על משפחה של הילד בן ה11 שהביא למזכרת מהטיול זעמן אוכפים או מטבעון מדברי,בלי שידע שהם מוגנים,וגם המורה הטמבל שהיה עם הכיתה לא עשה מאומה למנוע את האיסוף.... אני מקווה שעכשיו הוקל לך,ואשמח אם תצטרף,אני לא מי יודע מה מכיר את מדבר יהודה..... רק הוצאתי אליו כמה עשרות סיורים וטיולים..... אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי,או ליונתן שמכיר אותי אישית. מקווה שעניתי על שאלותיך.

naja

New member
סיפרת הרבה ולא סיפרת בעצם כלום.

עם כל הכבוד לרפרטואר שלך, אתה עדיין מתעקש להשאר עלום שם וחסר זהות(מה שלא ממש מאפשר לנו לדעת האם הרפרטואר שלך הוא אמיתי או לא, הלא כן?......) עצם העובדה שאתה לא נמנה על הגולשים המוכרים בפורום ועצם העובדה שאתה דבק בלשחק אותה "איש מיסתורי" ממש לא תקדם את העניין של הגולשים בפורום בטיול שאתה מארגן. ודרך אגב, "חוקי האתיקה" שלך קיימים רק במעמד צד אחד במקרה הזה. כאן בפורום אין מניעה מלהזכיר פורומים ואתרים אחרים, כל עוד זה נעשה במסגרת הדיון ולא כתוצאה של קידום מכירות ושיווק אתרים.

אני לא מבין

אני באמת לא מבין איך אתה לא מזהה את מי שמאחורי הכינוי חשבתי שאתה מכיר את כול מי שבתחום אני מתפלא למה אתה כול כך תוקפני קלפי אדם שקנירא לא פגשת אף פעם ולא פגע בך אף פעם אתה באמת בטוח שאתה לא מכיר אותו ?

naja

New member
מה לא ברור?

אני לא מכיר את כל העולם ואשתו, וגם אם כן, אני לא תמיד יכול לקשר בין ניקים לא מוכרים לבין מי שעומד מאחוריהם. מגיע מישהו שמעולם(או כמעט מעולם) לא השתתף בפורום ומציע לנו להצטרף לטיול. היוזמה עצמה מבורכת, אבל כאשר ישנו ענן של מיסתורין מאחוריה, זה מעלה בי תהיות. לא חושב שהייתי תוקפן כלפיו, בסה"כ ביקשתי הבהרות, שאני חושב שמגיעות לא רק לי אלא לכל גולשי הפורום, במיוחד כשמדובר בהצעה למפגש פנים מול פנים ויציאה לשטח. יכול להיות שאתה לא קורה מספיק עיתונים ולא שומע חדשות, או שאין לך מספיק נסיון בחיים, אבל לא לכל האנשים בעולם יש כוונות טובות. עכשיו, אחרי החלפת מסרים, אני יודע מי עומד מאחורי הטיול, ואין לי ספק שהכוונות שלו הן טובות וחיוביות ולטיול הזה יש פוטנציאל להיות מוצלח מאוד.(ועדיין,ללא קשר לטיול, אני מוצא טעם לפגם בכל ההתנהלות המסתורית הזו ע"ג הפורום.).

TAINTED SAINT

New member
מה עוד שנפגשנו בעבר פעמיים....

ואני עדיין משועשע מזה שאפילו יצא לנו לשוחח בכנס גני חיות לפני שנתיים במוצקין,עזוב,אני לא כועס,ולא נפגעתי. אתה יודע גם מה הסיבה לכך שאני מעוניין לשמור על פרטיותי. ועכשיו,אחרי שכל זה כבר מאחורינו,אתה מצטרף לטיול?

dreaming h

New member
ושוב, שלום.

אני לא חושבת שיש טעם להעלב כאן. בסה"כ, פנית בהצעה, שאלנו שאלות, לא קיבלנו תשובות. זה הכל. לא אישי, רק כללי. זה הכל. ואני אגב, לא מכירה אותך. מלעשות. שוב, לא אישי, פשוט יצא ככה.

TAINTED SAINT

New member
מסכים איתך לחלוטין../images/Emo52.gif ! ! !

במיוחד לאחר והתברר שמנהלת הפורום ואני מכירים אישית..... וכמחצית מחברינו בתחום משותפים לשנינו,איו מה לעשות, ככה זה כשחיים במדינה קטנטונת כמו שלנו..... מכיוון והובהר לי שאין כל מניע ,וברור לכולנו שאני לא עוסק כאן בפרסומת סמוייה,או גלויה,אז אולי אספר למי שעדיין לא הבין שאני NIGHTRIDER ,מאקזוטיקפטס,אני מנהל כללי שם [לא היחידי] ותפקידי כולל תאום עם החברים באתרים השונים ברשת. אני מתנצל בכנות על המצב המביך שנגרם,לא היו לי כל כוונות להיות מסתורי,היכן שהוא חלה אי הבנה לגבי איך מותר לפרסם בפורום זה,וסביר ביותר להניח שאני האשם בחוסר ההבנה הזאת. כל שאוכל לומר להגנתי הוא שאני חולה[שפעת\דלקת ראות?] מזה כשבועיים,ושוב,אינני מאשים איש בחוסר ההבנה חוץ מאשר את עצמי. הטיול הוא יוזמה פרטית שלי, ומיועד לכל מי שבתחום,ללא שום קשר לאתר הבית שלו,וללא משוא פנים לאתר אחר על רעהו. ועכשיו נגמרו התרוצים,אתם יודעים מי אני,מדבר יהודה ממתין, ואני ממתיו להודעות הפרטיות של אלו הרוצים להרשם,או לשאול שאלות בקשר לטיול. פורים שמח לכולם ! ! !

למעלה