טיול למטיבי לסת או סמדי מתעצלת

סמד13

New member
טיול למטיבי לסת או סמדי מתעצלת

שבת בבוקר יום יפה אחרי שישי קרוע אני מתעצלת אפילו בשר לא הוצאתי להכין את השבת טלפון שעה 09.00 בבוקר בא לכם טיול של שמש יש חוות סחלבים במעלה החמישה שואל הקול בצד השני בטח אני עונה אבל ..עדי עם קוצר נשימה אז לא לא טיול למטיבי לכת בבודאי עונה הקול בצד השני קצר ואח"כ לאבו גוש לאיזה חומוס טיחנה ציפס סלט סבבה ענו כל המטיבי לסת בקול אחד ... החווה סחלבים נראת פי 100 באנטרנט לכן אני אקצר אבו גוש שעה 12.00 צהריים מפגש הקראוון ישבנו בחוץ 4 מבוגרים 3 מתבגרות ילדון חמוד וילדה בת שנתיים הגיע המלצר "אל תדאגו אני אפנק אותכם אתם רק תגידו מנות עיקריות " אלון מיקס בשר -קבבים ,צלעות ,פרגיות ואני לא זוכרת אבל הייה עוד משהו גיסתי מ-מקלובה עם בשר כבש אח שלי-סינייה מתבגרת א -סטייק מתבגרת ב -צלעות כבש מתבגרת ג- מעורב כמו מיקס רק בלי קבב סמדי - צלחת כבדים ילדון -צלחת שינצלים +ציפס הילדה אכלה מכולם . לאחר 15 דקות נשפך לשולחן סלטים כיד המלך ,פלפאל חם פיתות חמות שתיה לאחר שבלסנו את כל זה הגיעו המנות העיקריות כל מנה מלווה בציפס וירק סלט ענק +אורז לבן עם שעועיות לסיום קיבלנו תה חם או קפה עם בקלוואה על חשבון הבית סה"כ 680 ש"ח +100 ש"ח טיפ על השירות המעולה אח"כ בכדי שלא נחזור רעבים הביתה חצינו את הכביש לחנות ממתקים אכלנו צלחת בקלאוות +כנפא חם + חלווה שלקחנו הביתה וסחלב חם ...... הגענו הביתה נזרקנו לכורסאות והמיטות ונפגשנו כמובן היום בבוקר בקיצור טיול למטיבי לסת

Master Stav

New member
גרגמל פינטו .....

זה נקרא נהדר ...איפה תמונות איפה יא עסלנית

בלוביי

New member
לבריאות גיסתי,היה חסר לי בסוף ה.........של אל

וני.

gils33

New member
איפה איפה איפה העוגה?

חחחחחח - למיטיבי לכת. הורדת לי ריר על הבוקר

naty10

New member
ומה עם האורנגד"ה..........

בדיוק ממול יורדים במדרגות לבית מאפה שיש שם עוגיות תמרים כנפה ובולבולין [קן הציפור] מעולות והעיקר "כנפה" סמדי איפה חוש הריח...

למעלה