טיול לסין..

טיול לסין..

אז ככה, על הפרק טיול לסין, בסביבות דצמבר. בעלי ואני. אוטוטו בני 50 איפה הבעיה תשאלו? או אז אם שאלתם אענה. לא בא לנו סתם טיול מאורגן עם עוד 50 אנשים שאנחנו לא מכירים ושאין לנו אפשרות לבחור. מה שבא לנו זה כמה זוגות בגילנו,שיצטרפו אלינו לטיול כזה בקבוצה קטנה. ולבעיה.. איפה? איפה מתחילים לחפש אנשים שמעוניינים לקחת חלק בטיול כזה, או לחילופין איפה מצטרפים לקבוצה כזו? ואל תגידו לי למטייל, שם יש זוג ורבע שמעוניינים וגם זה לא בתאריכים שנוחים לנו. הצילו !

סורי פתרון אין לי ../images/Emo10.gif

יש לי עבורך קריאת עידוד "כל הכבוד על ההחלטה" נסענו בשנה שעברה 3 זוגות, ארגנו את הטיול ש"החליפה" תתאים בדיוק לצרכיים שלנו. שיהיה

זה בערך כמו כרטיס מפעל הפיס

אם תפרסמי מודעה או שתזכי בזוג/ות נחמדים או שתפלו על כאלו שתרצו לברוח מהם תוך שעתיים. נסי לפרסם בפורומים העוסקים בנסיעות לחו"ל כאן בתפוז או בדה מרקר , עד דצמבר תוכלו להפגש עם המועמדים הפוטנציאליים להכיר ולנסח הסכם הבנות
אננו נסענו עם קבוצה מ"חבר" רובם היו קצינים במיל, קבוצה נפלאה שעמדה בלוחות הזמנים , והיה לנו מדריך מעולה בשם אלי גביש מיחברת נתור. אני מצרפת לך קישור לכתבה שפרסמתי בזמנו על הטיול , מניחה שתפיקי ממנה מידע מועיל. טיול נעים

אנפה2

New member
אנחנו נסענו עם נתור, סתם הגרלנו קבוצה

קבוצה נהדרת. את יכולה לצאת עם החברים שלך הכי טובים ולחזור בברוגז גדול כי אנשים בטיול ובחיי היום יום מתנהגים לגמרי אחרת. בכל מקרה מה שתבחרי שיצא לכם טוב. שבת שלום חברים.

אנפה , מסכימה אתך ../images/Emo45.gif

הטיול הוא סיר לחץ
ואנשים שאת פוגשת לכוס קפה או ליום אחד מתגלים כשונים אחרי שהייה משותפת של 24 שעות.

א- ב

א - תאום ציפיות מפורט מראש. ב - לצאת עם אנשים "חיוביים" שלא עושים עניין מכל דבר. ג - לדעת שלפעמיים צריך לא לראות/לשמוע/לדבר ולפעמיים את שלושתם יחד. לשמחתי הצלחנו ובגדול שלושת הזוגות להנות ובגדול מהיחד ומהטיול.

הימליה

New member
סין בדצמבר

הערה קטנה בקשר לדצמבר:בדצמבר מאוד קר באזורים רבים בסין.יתכן שלג וטמפ' שמתחת לאפס מעלות.הדבר יכול למנוע מכם לטייל במקומות מסויימים. חישבו שוב על מועד הטיול.הכי טוב-באביב(מאי-יוני) או בסתו(אוקטובר בעיקר) ומה שכתבו לכם-נכון.לפעמים אפשר להסתדר עם קבוצה של 20 איש בטיול מאורגן(מניסיון) ולא להסתדר עם עוד 2 זוגות.

תודה על התגובות

נראה שאחרי הכל באמת נחכה לאביב הבא. נחכה לשיפור במזג האויר ובמקביל אנחנו מנסים לארגן קבוצונת קטנטונת משלנו של עד 10 זוגות. תודה.

למעלה