טיול לפני גיוס

• פותח הנושא avipe
  • פורסם בתאריך

avipe

New member
טיול לפני גיוס

כמו אני משאר רובכם אני מתכנן טיול ליוון עם החברה ועוד איזה טיול עם אמא ואבא לארהב או אירופה לפני הגיוס...(בחודשיים הקרובים-הגיוס ב-23 ליולי) אזהשאלה שלי היא עד איזה תאריך אני צריך לפי החוק לחזור לארץ?מותר לי לחזור יום לפני?כי יש לי חברים שאמרו לי שצריך שלושה ימים לפני ויש חברים שאמרו שמותר אפילו בבוקר של הגיוס.... אז אנא מי שודע..אני צריך להתחיל לתכנן דברים...הזמן קצר והטיול ארוך...

יעל-ג

New member
בתור אחת שמקשיבה הרבה....

בתור אחת שמקשיבה הרבה להודעות של לשכת גיוס (כי לוקח להם שנתיים לענות) הם אומרים שם כל הזמן שלא צריך באישור יציאה מהארץ אלא אם אתה לומד בישיבה (מה שלא נראה לי) ו``עליך לחזור לארץ שלושה ימים טרם גיוסך...`` אני כבר יודעת את זה בעל פה וזה ממש עצוב!

xen0x

New member
אין הגבלה

אתה יכול לחזור גם חצי שעה לפני. העיקר שתתייצב בזמן.

avipe

New member
בנוסף-מחפש המלצות

אם למישהו יש המלצה טובה לטיול ביוון..אז אנא.. לאן ללכת?לסנטורני?איוס?איך כמה למה ואיפה? עזרו לי....

טל עדתו

New member
תשובה על השאלה :cool:

אבישי יקירי, שוטטתי לי היום בכל מיני אתרים של צה``ל ואחד מהם הוא אתר הידוע ``עולים על מדים``, הקיצ קצ- יש שם תשובה מוסמכת לשאלתך על היתרים ליציאה לחו``ל: ``...רשאי לצאת לחו``ל לתקופה שלא תעלה על 3 חודשים רצוף... *הוא ישוב ארצה עד 3 ימים לפני המועד בו נקרא להתייצב לשירות בטחון...`` מקווה שעזרתי, טל. H-)

avipe

New member
תודה

תודה טל.. אתמול חידשתי את הדרכון....אני כבר מזמין כרטיסים...והופ תיכף כבר הגיוס...מה שאנחנו מדברים עליו פה כבר שנה תיכף יהיה אמיתי...איזה פחד... אבישי-47 יום לגיוס....

למעלה